Hallo allemaal, wij als TC zijn druk bezig met de teamindeling en trainersbezetting voor het nieuwe seizoen dat na de zomer begint. Twijfel je of je volgend seizoen nog door wilt of weet je nu al dat je gaat stoppen zou je ons dit dan zsm willen laten weten?

Dit kan via Mandy 0642864487

pjuktoernooiVeld

 

Donderdag 20 juni 2024: Pjuktoernooi op het veld. Het toernooi begint om 19:00 uur.
Maximum kunnen er 40 koppels meedoen. VOL = VOL.
Vanaf de C's, selectiespelers mogen niet samen!

200eLidBrittKoops2

Op 9 mei 1961 werd de Christelijke Korfbal Vereniging Hollandscheveld Houdt Vol opgericht. Beter bekend in de volksmond als HHV. De veldlocatie van HHV was in de eerste jaren op een terrein dat lag aan het Zuideropgaande, waar globaal nu de weg De Boeten ligt. In 1976 kwam HHV terecht op het huidige sportterrein, omdat er een nieuw sportterrein aangelegd werd aan de Schoonhovenweg waar HHV een eigen trainingsveld en speelveld kon krijgen. Hier wordt op de dag van vandaag nog hard getraind en vinden vele wedstrijden plaats.

KikaBedankt

Dankzij de hulp van de leden van HHV en Het Vlinderveld zijn we in het bezit van nieuwe sokken en hebben Roelien en Inge het mooie bedrag van €809,05 kunnen overmaken aan Kika!

Bedankt iedereen!

vuurwerk

HHV's nieuwjaarsborrel van 2024 wordt gehouden op maandag 8 januari 2024 van 19.30 - 21.30 uur in kantine de Schuttershoek.

Alle leden, vrijwilligers en ouders van jeugdleden zijn hiervoor uitgenodigd.

Wel even opgeven bij een van de bestuursleden.

Zaterdag 7 oktober 2023 vanaf 18:00 uur is het Szoepfeest!

20230831 191032 resized
 
Inge Pol-Schepers & Roelien Koopman van kindercentrum Het Vlinderveld sponsoren nieuwe sokken voor de jeugd van Korfbalvereniging HHV. Maar gooi je 'oude sok' niet weg! Het Klinkt allemaal heel normaal, zaterdags kijken bij een korfbalwedstrijd, maar dat is het natuurlijk niet. Helaas zijn er ook veel kinderen ernstig ziek en moeten daardoor hun sport missen, iets wat ieder kind gewoon nodig is en bij een kinderleven hoort.

BBQ

Beste HHV'er,

Hoewel het nog midden in de bouwvak is staat het korfbalseizoen 2023/2024 alweer om de hoek. Traditiegetrouw willen wij deze weer aanvangen met een BBQ. Aansluitend aan de BBQ is er een Silent Dicso De Silent Disco gaat niet door. Komt u het eerste korfbalweekend, 9 september 2023 gezellig inluiden aan de Schuttershoek?

Geef u dan op bij Laura Doldersum of Janique Zomer. 

HHV A1:
Dames: Lisanne Hummel, Esmee Koopman, Danae Kuiper, Nina Leistra, Britt Schonewille, Kim Uiterwijk Winkel,
Heren : Bart Leistra, Ruben Strijker, Ruben Kloezen
Trainer: Stef, Ruben

2023Circus

Hooggeëerd publiek,

Op vrijdagavond 30 juni vindt de bonte avond met het thema CIRCUS plaats! 🎪🤡🍿
Neem allemaal je ouders, broers, zussen, opa's, oma's, vrienden en andere bekenden mee om iedereen zijn kunsten te aanschouwen.

Deze, nu al, spectaculaire avond vindt plaats op sportpark De Schuttershoek vanaf 19.00 uur!🦸🏽‍♀️🤹🏽‍♂️

Kantine 2021 06 09 at 171845 b

Beste HHV-ers,

De veldcompetitie gaat weer beginnen! We zijn ongeveer een half jaar niet op de Schutttershoek geweest, en dat is ook goed te zien!

Alles zit onder een laagje stof. Overal onkruid , dakgoten die vol met blad zitten, lekkende dakgoten, ramen die smerig zijn. Kleedkamers die niet gebruikt zijn, ballen die leeg zijn, gras groeit over de tegels heen. De materiaal container moet even uitgeruimd worden. Rommel rond het veld opruimen..

HamburgerIcon

Zaterdag 1 april tijdens / na de wedstrijd van HHV 1,

Hamburgerbuffet bij Aggie in de kantine

Tot en met 12 jaar 4 euro per persoon.

13 jaar en ouder 8 euro per persoon

Opgave bij Janique Zomer tel 0637114517

2023 Pjuiktoernooi

Donderdag 2 maart 2023 is het weer zover: Het Pjuiktoernooi!


Beste allemaal,

Iedereen die bij HHV betrokken is (leden, vrijwilligers, ouders van kinderen, etc) is van harte welkom om onder het genot van een hapje en een drankje het nieuwe jaar in te luiden.
Graag vóór 1 januari opgeven bij Rina of iemand van de kantinecommissie ivm de bestelling.
Dit jaar zal dan geen halfjaarlijkse vergadering plaatsvinden.

 

1eE2WhatsApp Image 2022 11 26 at 173327

De winnaars van de pepernotenverkoop zijn bekend! HHV E2 heeft als team de meeste pepernoten verkocht en heeft daarmee een uurtje bowlen verdiend. HHV F2 was tweede en krijgen patat met snacks.

Alle (ver)kopers: bedankt voor de inzet weer dit jaar!

pepernoten

De pepernoten liggen al weer enige tijd in de winkel en ook HHV zal dit jaar weer pepernoten van de bakker verkopen. Donderdag 6 oktober zullen de trainers de pepernotenlijsten uitdelen aan de leden.

De lijsten moeten dan voor donderdag 27 oktober weer ingeleverd worden. Nieuwe lijst nodig? Open hier een pdf-bestand.

ClupSupport

Ook dit jaar kun je weer stemmen op HHV voor de Rabo ClubSupport actie!

Stemmen kan als Rabo-lid van 5 t/m 27 september 2022.

Beste leden, ouders, 

Het seizoen staat waar op het punt los te barsten. Ook dit jaar willen wij dit niet onopgemerkt aan ons voorbij laten gaan. Op vrijdagavond 09-09 van 18.30/19.30 hebben wij voor de jongste jeugd een minidisco a-la camping georganiseerd, om de jeugd nog èèn keer aan zijn vakantiebehoefte te voldoen. Aansluitend vanaf 20.00 tot 21.30 is er voor de B, C en D's een avond met diverse bos-spellen georganiseerd. 

Sanniek1

Eigenaresse Jacqueline Smit van Woonzorg Sanniek heeft ervoor gezorgd dat de trainers en coaches van korfbalvereniging HHV in nieuwe jassen lopen. Het midweekteam, waar ze zelf ook in speelt heeft nieuwe trainingspakken voor het komende seizoen ontvangen.

Beste leden,

De afgelopen tijd is de TC bezig geweest met de indeling van de jeugdteams voor na de zomer. Dit is altijd een lastige klus. Wij streven er ieder jaar weer naar om ieders wensen zoveel mogelijk te vervullen. Echter is het niet altijd mogelijk om iedereen op de plek te krijgen waar hij/zij wil. Wij hopen dat jullie daar begrip voor hebben.

Wij zijn uitvoerig in gesprek geweest met de trainers en hebben samen met hen gekeken naar de indeling voor na de zomer. Daarbij wordt geprobeerd de huidige teams zoveel mogelijk in tact te houden. Toch ontkom je er niet aan om te schuiven binnen de teams. Dit heeft o.a. te maken met de leeftijden, aantal spelers en teams. In overleg met de trainers zijn wij tot de onderstaande indeling gekomen. 

HHV60jaar3

Heb jij nog leuke foto’s, fotoboeken of films van HHV welke we kunnen tonen deze dag, dan zouden wij deze graag van jullie ontvangen.

Digitale foto’s kunnen gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..