Kantine 2021 06 09 at 171845 b

Beste HHV-ers,

De veldcompetitie gaat weer beginnen! We zijn ongeveer een half jaar niet op de Schutttershoek geweest, en dat is ook goed te zien!

Alles zit onder een laagje stof. Overal onkruid , dakgoten die vol met blad zitten, lekkende dakgoten, ramen die smerig zijn. Kleedkamers die niet gebruikt zijn, ballen die leeg zijn, gras groeit over de tegels heen. De materiaal container moet even uitgeruimd worden. Rommel rond het veld opruimen..

HamburgerIcon

Zaterdag 1 april tijdens / na de wedstrijd van HHV 1,

Hamburgerbuffet bij Aggie in de kantine

Tot en met 12 jaar 4 euro per persoon.

13 jaar en ouder 8 euro per persoon

Opgave bij Janique Zomer tel 0637114517

2023 Pjuiktoernooi

Donderdag 2 maart 2023 is het weer zover: Het Pjuiktoernooi!


Beste allemaal,

Iedereen die bij HHV betrokken is (leden, vrijwilligers, ouders van kinderen, etc) is van harte welkom om onder het genot van een hapje en een drankje het nieuwe jaar in te luiden.
Graag vóór 1 januari opgeven bij Rina of iemand van de kantinecommissie ivm de bestelling.
Dit jaar zal dan geen halfjaarlijkse vergadering plaatsvinden.

 

1eE2WhatsApp Image 2022 11 26 at 173327

De winnaars van de pepernotenverkoop zijn bekend! HHV E2 heeft als team de meeste pepernoten verkocht en heeft daarmee een uurtje bowlen verdiend. HHV F2 was tweede en krijgen patat met snacks.

Alle (ver)kopers: bedankt voor de inzet weer dit jaar!

pepernoten

De pepernoten liggen al weer enige tijd in de winkel en ook HHV zal dit jaar weer pepernoten van de bakker verkopen. Donderdag 6 oktober zullen de trainers de pepernotenlijsten uitdelen aan de leden.

De lijsten moeten dan voor donderdag 27 oktober weer ingeleverd worden. Nieuwe lijst nodig? Open hier een pdf-bestand.

ClupSupport

Ook dit jaar kun je weer stemmen op HHV voor de Rabo ClubSupport actie!

Stemmen kan als Rabo-lid van 5 t/m 27 september 2022.

Beste leden, ouders, 

Het seizoen staat waar op het punt los te barsten. Ook dit jaar willen wij dit niet onopgemerkt aan ons voorbij laten gaan. Op vrijdagavond 09-09 van 18.30/19.30 hebben wij voor de jongste jeugd een minidisco a-la camping georganiseerd, om de jeugd nog èèn keer aan zijn vakantiebehoefte te voldoen. Aansluitend vanaf 20.00 tot 21.30 is er voor de B, C en D's een avond met diverse bos-spellen georganiseerd. 

Sanniek1

Eigenaresse Jacqueline Smit van Woonzorg Sanniek heeft ervoor gezorgd dat de trainers en coaches van korfbalvereniging HHV in nieuwe jassen lopen. Het midweekteam, waar ze zelf ook in speelt heeft nieuwe trainingspakken voor het komende seizoen ontvangen.

Beste leden,

De afgelopen tijd is de TC bezig geweest met de indeling van de jeugdteams voor na de zomer. Dit is altijd een lastige klus. Wij streven er ieder jaar weer naar om ieders wensen zoveel mogelijk te vervullen. Echter is het niet altijd mogelijk om iedereen op de plek te krijgen waar hij/zij wil. Wij hopen dat jullie daar begrip voor hebben.

Wij zijn uitvoerig in gesprek geweest met de trainers en hebben samen met hen gekeken naar de indeling voor na de zomer. Daarbij wordt geprobeerd de huidige teams zoveel mogelijk in tact te houden. Toch ontkom je er niet aan om te schuiven binnen de teams. Dit heeft o.a. te maken met de leeftijden, aantal spelers en teams. In overleg met de trainers zijn wij tot de onderstaande indeling gekomen. 

HHV60jaar3

Heb jij nog leuke foto’s, fotoboeken of films van HHV welke we kunnen tonen deze dag, dan zouden wij deze graag van jullie ontvangen.

Digitale foto’s kunnen gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

HHVOekraine

Basisschool het Mozaïek heeft in samenwerking met de Lions een actie opgezet voor hulp aan de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne.

Hierbij hebben wij als vereniging HHV ook een mooie bijdrage mogen leveren.
Wij hebben noodzakelijke middelen bij Plus Capendijck gekocht en deze gedoneerd.

Dit zal een kleine bijdrage leveren aan de getroffen mensen.

Laten we hopen dat aan deze oorlog gauw een einde komt.

WhatsApp Image 2022 01 26 at 121342 1

Het HHV-klusteam is al druk bezig om alles voor de veldcompetitie klaar te krijgen. Kleedkamer 3 wordt voorzien van een nieuwe vloer. De douchekoppen zijn weer vrij van kalkresten. Voor de start van de veldcompetitie zal er nog een klussendag ingepland worden.

Vanaf woensdag 26 januari zijn er versoepelingen doorgevoerd in het coronabeleid.

  • Op binnensportlocaties is een coronatoegangsbewijs verplicht voor iedereen van 18 jaar en ouder. Er zijn uitzonderingen, zie verderop.
  • Wedstrijden zijn toegestaan. Het gaat zowel om wedstrijden onderling en wedstrijden tegen andere clubs. Trainingen/wedstrijden mogen na 22.00 uur afgelopen zijn. Publiek dient de accommodatie wel om 22.00 uur verlaten te hebben, en ook kantines kennen deze eindtijd.
  • Sportkantines zijn geopend tot 22.00 uur.
  • Kleedkamers, toiletten en douches zijn open.
  • Als het nodig is voor de sportbeoefening is 1,5 meter afstand voor personen vanaf 18 jaar niet verplicht. Na het sporten is 1,5 meter afstand houden wel verplicht.
  • Houd u aan de basisregels om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.
  • Er is geen beperking in de groepsgrootte bij binnen- of buitensport of sporten in de openbare ruimte.

Vanaf di 18 januari mag er weer getraind worden.
We moeten ons wel houden aan onderstaande regels.

Zoals jullie weten heeft de overheid weer nieuwe maatregelen aangekondigd. Het goede nieuws: we kunnen blijven korfballen. Het slechte nieuws: spelers en toeschouwers boven de 18 jaar die niet gevaccineerd zijn, moeten eerst een corona test uitvoeren om te kunnen komen.

PLUSsponsorpunten2

Van 5 september t/m 13 november is er een actie bij PLUS Cappendijck.

Bij elke €10 krijg je een sponsorpunt. Deze kan je invullen op plus.nl/sponsorpunten, of inleveren bij Henny Hein, en dan kan je de sponsorpunt schenken aan HHV.

 

Logo KNKV wit

In de afgelopen periode merken we dat niet alle spelregelwijzigingen zoals van toepassing vanaf juli 2020 goed uitgelegd worden en dat er enkele zaken rondom het invullen van het wedstrijdformulier mis gaan. De belangrijkste aandachtspunten vermelden we hieronder nogmaals:

korf en bal

We kijken terug op een bijzonder jaar met weinig competitie. Vaak de hoop om te mogen starten, maar uiteindelijk bleef het bij trainen, trainen en alleen maar trainen. Mogelijk dat er nog enkele oefenwedstrijden gepland worden, maar daar blijft het bij dit seizoen (info komt dan via de trainer). Wat kijken we ernaar uit om zaterdags weer de velden bezet te zien. Om elkaar in het veld, langs de lijn en in onze kantine te ontmoeten. De vooruitzichten lijken goed, dus hopelijk start na de zomer de sportcompetities weer!

Vrijwilligers Gezocht

Hallo ouders van leden en leden,

De kantine is in corona tijd mooi opgeknapt door hard werkende vrijwilligers.
Nu is het ook belangrijk dat de kantine en kleedkamers schoon gehouden wordt.

WhatsApp Image 2021 06 09 at 171845

Gisteren was er een pré vrijwilligers dag. Er zijn vrijwilligers bezig geweest om het hele terrein er weer spic en span uit te laten zien. Al het onkruid is verwijderd en alles is weer keurig aangeveegd. De volgende vrijwilligersdag zullen we o.a. de sponsorborden schoonmaken zodat we weer klaar zijn voor de competitie.