Op zaterdag 25 november mocht HHV 1 het tijdens de derde competitiewedstrijd in Hollandscheveld  opnemen tegen De Granaet 1 uit Dokkum.

HHV startte in de aanval met: Ruben Biemolt, Stef Zwartscholten, Estelle Boes en Birgit Strijker. In de verdediging begonnen de volgende spelers: Sem Dekker, Corneel Kikkert, Laura Doldersum en Mandy Schuring.

Afgelopen zaterdag mocht het eerste van HHV afrijden naar Oldeberkoop om daar de tweede wedstrijd van het zaalseizoen te spelen. Vanwege de gestaakte wedstrijd van een week eerder stond de PLUS Cappendijck-formatie nog met 0 punten in het klassement. Hier moest verandering in gebracht worden. In een vrij gemakkelijke wedstrijd wist HHV dan ook Lintjo ver achter zich te houden en de punten met een stand van 14-23 overtuigend mee naar huis te nemen.

De basisopstelling begon met in de aanval Ruben Biemolt, Stef Zwartscholten, Estelle Boes en Birgit Strijker. De verdediging startte met Corneel Kikkert, Sem Dekker, Laura Doldersum en Mandy Schuring.

Afgelopen zaterdag begon de PLUS Cappendijck-formatie het nieuwe zaal seizoen thuis in Hollandscheveld. De tegenstanders zijn een bekende van de Hollandschevelders. De afgelopen jaren waren er meerdere ontmoetingen. Waarbij alsmaar duidelijk werd dat het aan elkaar gewaagde ploegen zijn.
 
In de aanval startten Estelle Boes, Birgit Strijker, Ruben Biemolt en Stef Zwartscholten. Het verdedigende vak bestond uit Anouk Koopman, Mandy Schuring, Sem Dekker en Corneel Kikkert.

Op zaterdag 7 oktober mocht het eerste van HHV strijden in Hollandscheveld tegen Club Brothers 1 uit Groningen. Het was een belangrijke wedstrijd voor HHV 1 voor handhaving in de tweede klasse.

HHV startte in de aanval met: Ruben Biemolt, Sem Dekker, Estelle Boes en Laura Doldersum. In de verdediging begon HHV met: Corneel Kikkert, Stef Zwartscholten, Mandy Schuring en Janique Zomer.

Afgelopen zaterdag trad het vlaggenschip van HHV aan tegen VDDO in Donkerbroek. De wedstrijd in Hollandscheveld werd door de PLUS Cappendijck-formatie verloren met 12-22.

Voorafgaand aan de wedstrijd werd besproken dat de vechtlust van de vorige week meegenomen moest worden naar deze wedstrijd. Het was absoluut niet nodig om met 10 punten verschil te verliezen, sterker nog er lagen kansen om te winnen.

HHV begon haar aanval met Ruben Biemolt, Sem Dekker, Estelle Boes en Anouk Koopman. De verdediging bestond uit Corneel Kikkert, Stef Zwartscholten, Mandy Schuring en Janique Zomer.