D2 Nieuwe inschietshirts

HHV D2 betreedt dit seizoen het veld in frisse, nieuwe inschietshirts, mogelijk gemaakt door de sponsoring van Office & Design Lidia. Deze shirts zijn niet alleen perfect voor de warming-up, maar kunnen ook als reserveshirt dienen wanneer de tegenstander in het blauw speelt. De stijlvolle uitstraling en het functionele ontwerp passen perfect bij de dynamiek van het team: fris, energiek en altijd klaar om te presteren!

Dankzij de sponsoring van Office & Design Lidia zijn de dames & heren van HHV D2 optimaal voorbereid op hun wedstrijden. "We zijn superblij met de shirts," aldus de trainers. "Ze zijn comfortabel, zien er goed uit en zijn ook nog eens multifunctioneel. Het feit dat we ze kunnen gebruiken als reserveshirt geeft ons extra flexibiliteit."

Office & Design Lidia is gespecialiseerd in het vergroten van de online zichtbaarheid van bedrijven. Het bedrijf helpt ondernemingen hun merk te versterken door middel van effectieve online marketingstrategieën, zoals social media campagnes. Daarnaast biedt Office & Design Lidia ondersteuning bij het onderhoud van websites, zodat deze altijd up-to-date en optimaal presterend blijven. Met een focus op branding zorgt Lidia ervoor dat bedrijven zich duidelijk en professioneel presenteren in de digitale wereld, wat hen helpt om op te vallen in hun markt.

De samenwerking tussen HHV D2 en Office & Design Lidia is een geweldig voorbeeld van lokale betrokkenheid. Lidia: "Ik ben trots om dit team te ondersteunen en ze in actie te zien met mijn naam op hun shirts. Net zoals ik bedrijven help om online zichtbaar te zijn, hoop ik dat HHV D2 zich op het veld onderscheidt!"

Kom HHV D2 in hun nieuwe shirts bewonderen tijdens hun volgende wedstrijd!