Zaaltijden voorlopig tot en met 12 november

Kangoeroes worden op de hoogte gebracht door Annie op welk tijdstip er getraind kan worden in het Anker.

woensdag

donderdag

18:00 – 18:55 E1 en E2

19:00 – 19:55 HHV 5 / midweek

17:00 – 17:55 C1

19:00 – 19:55 C1 en B1

20:00 – 20:55 HHV 3

18:00 – 18:55 F1

19:00 – 19:55 D1

20:00 – 20:55 HHV 4 / A1

21:00 – 22:30 selectie

Halve zaal (senioren maximaal 8 spelers en 2 trainers)

Hele zaal (senioren maximaal 16 spelers en 4 trainers)

Tussen elke training zit 5 minuten wisseltijd. Zorg er als trainer voor dat deze tijd besteed wordt voor het vertrekken van de groep uit de zaal.

Om alles in goede banen te leiden zijn er voorwaardes waar we aan moet houden. Hier onder staan ze opgesomd. Spreek elkaar  aan om elkaar te helpen te herinneren. Gebruik je nuchtere verstand en zoek niet de grenzen op. Dit maakt het voor iedereen makkelijker.

Algemeen

• Kom niet trainen wanneer je Corona gerelateerde klachten hebt. Neem geen risico.
  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst. Graag zelf handgel meenemen.
  • De kleedkamers zijn gesloten. Kom naar de training in je trainingskleding.
  • Kom niet te vroeg en blijf na afloop niet hangen. Hierdoor kunnen we onnodig contact voorkomen.
  • Gezondheids check voor de training
  • Personen die geen training hebben zoals ouders mogen de sporthal niet betreden. Ouders etc. wachten buiten.

Senioren / 18+

• Zowel tijdens training als na afloop blijf je op 1,5 meter afstand van elkaar
  • Er mag geen partij worden gespeeld.
  • Per training blijf je korfballen met je viertal. Tussentijds wordt er niet gewisseld.
  • Per halve zaal mogen er twee viertallen trainen.

jeugd / 18-

• Qua trainingen zijn er geen beperkingen.
  • Onderlinge wedstrijdjes zijn toegestaan.

Lees ook de informatie op de site van de KNKV of NOC NSF voor meer actuele informatie / antwoord op vragen. Natuurlijk mag je ook altijd contact opnemen met het bestuur als je vragen, tips of opmerkingen hebt. Wij horen het graag.

Wij snappen het wanneer je de komende tijd liever niet komt trainen. Wanneer dit het geval is mag je dit doorgeven bij je trainer. Als je wel komt trainen houdt je dan aan de regels zowel voor jezelf als voor een ander. Denk ook aan de gevolgen voor ons als vereniging. Wees blij met de mogelijkheden die we wel hebben en zorg er samen voor dat dit ook mogelijk blijft. Ondanks alles hopen we dat jullie veel plezier beleven aan de trainingen.