Informatie voor nieuwe leden

Wij vinden het heel fijn dat u/jij hebt gekozen voor de sport korfbal en heten u/jou hartelijk welkom bij onze vereniging!

Onze vereniging draagt de naam “C.K.V. - H.H.V.” wat betekent: Christelijke Korfbal Vereniging Hollandscheveld Houdt Vol. Omdat er een “C” voor onze vereniging staat, spelen wij alleen op zaterdagen (en enkele teams doordeweeks).

Onze wedstrijden worden in de zaal gespeeld in sporthal “De Marke” en op het veld op sportpark “De Schuttershoek” (onderdeel van sportpark “De Oosthoek”).

Iedere week krijgt u/krijg jij een korfbalblaadje in de brievenbus of een e-mail. Hierop staat onder andere:

• wanneer jouw/uw team moet spelen;
  • waar jullie spelen;
  • hoe laat jullie aanwezig moeten zijn of moeten vertrekken;
  • wie er rijden. Voor de ouders van onze jeugd wordt verwacht dat ze per toerbeurt rijden. Hier krijgt u al vroeg in het seizoen bericht van zodat als u niet in de gelegenheid bent, u vroegtijdig kunt ruilen;
  • contactpersonen voor afmeldingen;
  • overige activiteiten.

Bovenstaande informatie staat ook op onze website onder Weekinfo.

Ongeveer één keer per maand komt ons clubblad “de Schutter” uit.
Hierin leest u informatie, wedstrijdverslagen en kopie van de leden.

De contributie is per team verschillend, dit staat ook vermeld in het clubblad en op de website.

De vereniging wil de contributie graag in eigen hand houden en vraagt daarom om bijgaande automatische incasso in te vullen. Bij automatische betalingen wordt per transactie kosten berekend aan de vereniging.

Wij willen dan ook vragen om het inschrijfformulier in te vullen en met een pasfoto af te geven bij:

Carmen Lubberts          of bij         Roelof Hein

De Oplegger 1                                  Van der Sluisweg 11

Hollandscheveld                              Noordscheschut

Als u midden in het seizoen stopt met korfballen, wordt er van u/jou verwacht de contributie door te betalen tot het seizoen is afgelopen. Dit is omdat wij de korfbalbond ook voor het hele seizoen moeten doorbetalen.

Informatie over de maandelijkse contributie is hier te vinden.

U/je kan het inschrijfformulier opvragen bij Roelof Hein: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heeft u/heb jij verder nog vragen, bel gerust naar:

Carmen Lubberts 06-38654848 of Roelof Hein 06-81917108