Na vorige week al gewonnen te hebben van ROG uit Groningen, was het nu Lintjo die mocht aantreden tegen de PLUS Cappendijck-formatie. Door ziekte in het team spelen Fabian Smit en Richard Botter op de plekken van Corneel Kikkert en Sem Dekker.

In de aanval starten Estelle Boes, Birgit Strijker, Ruben Biemolt en Stef Zwartscholten.

En in de verdediging starten Laura Doldersum, Mandy schuring, Richard botter en Fabian Smit.

HHV kwam gelijk na het fluitsignaal goed uit de startblokken en stond in mum van tijd 8-1 voor. Na een time out van Lintjo, bleef HHV gewoon lekker door scoren en is eigenlijk nooit meer in gevaar geweest.

In de rust zei Rick Duinkerken dat HHV hun spel gewoon lekker door moest zetten en als er een ervaren heer in gebracht zou worden, ze zich niet uit de tent moeten laten lokken.

HHV wist na de rust de draad gewoon weer op te pakken. Anouk Koopman werd er na rust in gebracht voor Birgit Strijker en Menno Koetsier werd in het veld gebracht voor Richard Botter.

In de tweede helft waren de aanvallen wel wat moeizamer dan de eerste helft, maar verdedigend was het HHV dat het goed dicht hield.

In de laatste tien minuten werden er ook nog 2 jeugdspelers in gebracht aan de kant van HHV. Die kwamen ook allebei nog tot scoren.

Al met al een mooie middag voor HHV die eerst het derde zag winnen van NIC met 19-13.

Toen kwam het tweede die knap won van Quick’21 met 17-9.

En het eerste die uiteindelijk won met 24-8.

Donderdag gaat het eerste van HHV de wedstrijd uitspelen tegen ROG omdat er toen een paal afgeknapt was. Zaterdag gaat de PLUS Cappendijck-formatie door naar de Granaet.