Laatste nieuws

 • Gerben Koens maakt trainersstaf weer compleet

  Hollandscheveld- Gerben de Krey gaf in december ter kennisgeving aan om HHV na een samenwerking van drie seizoenen te verlaten. Een uitdaging voor het bestuur ontstond hierdoor en een zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer werd gestart. Na enkele personen te hebben gesproken, kwam Gerben Koens in beeld. Een gesprek met twee bestuursleden en een volgend gesprek waarbij ook een tweetal spelers waren uitgenodigd zorgde een goed gevoel voor een akkoord.

  Lees meer...  
 • Demonstratie Plastic Fantastic - 7 maart

  Als deelnemer van de Pilot Schoon Belonen zet HHV zich al anderhalf jaar met veel enthousiasme in voor het gescheiden inzamelen van PMD-afval binnen onze vereniging en ruimen wij zwerfafval op in een adoptiegebied.

  Lees meer...  
 • HHV 3 zaalkampioen

  Met 22 punten uit 11 wedstrijden is HHV3 kampioen in de poule. Juventa, de nummer 2 in de poule, heeft 18 punten uit 11 wedstrijden en met nog één wedstrijd te gaan geen bedreiging meer voor het kampioenschap.

  Lees meer...

 • fblogo.png
 • hoofdsponsor.png
 • hoofdsponsorb.png
 • hoofdsponsorc.png

 

Welke sponsor wil graag met zijn/haar logo/advertentie op onze homepage zichtbaar zijn?

Informeer naar de mogelijkheden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wedstrijdverslag

 • HHV 4 verliest nipt van de Hoeve 4

  Afgelopen zaterdag speelde HHV 4 de laatste wedstrijd van het zaalseizoen tegen De Hoeve 4. De Hoeve 4 is geen onbekende tegenstander en staat boven HHV 4 in de stand. Daardoor zou het een spannende partij worden. Bij HHV 4 startten in de aanval: Jeroen, Sander, Chris en Carmen en in de verdediging: Menno, Dennis, Maaike en José, reserve: Trijn en scorebord: Henk Santing.

  Lees meer...  
 • HHV weet niet te winnen van ROG

  Afgelopen zaterdag mocht het eerste team van HHV thuis aantreden tegen Rog uit Groningen. Een wedstrijd waarin het voor Rog belangrijk was om minimaal één punt mee terug te nemen naar Groningen. De thuisploeg wist zich al eerder veilig te spelen waardoor er voor de hollandschevelders niks meer op het spel stond.

  In de aanval begonnen Rolanda Smit, Janique Zomer, Jarno Hein en Richard Botter. In de verdediging begonnen Lisa Pekel, Sanne Shiphof, Corneel Kikkert en Arno Hoogeveen die de afwezige Fabian Smit verving.

  Lees meer...  
 • HHV speelt zich veilig in de 2de klasse

  Een wedstrijd die gewonnen moest worden om je veilig te spelen in de 2de klasse, met deze gedachte reisde de ploeg van Gerben de Krey zaterdagmiddag af naar het Friese plaatsje Dokkum, om daar aan te treden tegen de Granaet. Achteraf werd duidelijk dat dit daadwerkelijk het geval was. Meerdere degradatiekandidaten wisten verrassend te winnen, waardoor het spannend blijft in 2de klasse 2B.

  Lees meer...