Afgelopen zaterdag heeft de PLUS Cappendijck-formatie haar laatste thuis wedstrijd mogen spelen. Deze wedstrijd was tegen koploper KVZ 1 en beloofde een spannende wedstrijd te worden. Coach en trainer Rick Duinkerken gaf de ploeg van te voren mee om alles op alles te zetten om de punten thuis te houden.

Zodra de wedstrijd van start ging wist HHV 1 zich aan de bemoedigende woorden van Rick te houden. De ploeg beloonde zichzelf door een voorsprong te nemen met drie punten maar helaas kwam KVZ 1 de ploeg snel achterna. De stand ging gelijk op en beide ploegen waren gewaagd aan elkaar. Na verloop van tijd wist KVZ 1 de leiding te nemen maar HHV 1 liet zich niet kennen en probeerde terug te komen. Dit resulteerde in een stand van 10-13 waarmee de ploegen de rust in gingen.

Tijdens de rust kregen de spelers van HHV 1 mee dat de punten nog behouden konden worden, de ploeg stond immer maar drie punten achter. Verdedigend goed overleggen en dan moest het lukken.

HHV pakte de draad weer op maar het spel ging weer gelijk op. Zodra HHV 1 de korf wist te raken, lukte dit bij KVZ 1 ook. Uiteindelijk wist KVZ 1 deze voorsprong vast te houden en floot scheidsrechter A.R. Dalmolen de wedstrijd af met een eindstand van 21-26. HHV 1 had goed geknokt maar wist helaas de punten niet te behouden.

Ook HHV 2 wist de punten niet thuis te houden. 26 maart treed HHV 1 om 17.45 aan tegen Oranje Zwart 1 in Zwolle. Kom gerust kijken!