Afdrukken
Categorie: Wedstrijdverslag
Hits: 367
2021 10 30HHV4Kampioen
Afgelopen zaterdag speelde HHV 4 de laatste veldwedstrijd tegen Meko ’74 1. Na de verliespartij van vorige week, moest er deze week gewonnen worden voor het kampioenschap.
 
HHV 4 startte in de aanval met: Jeroen, Johan, Chris en Nine en in de verdediging met: Remon, Jan, Manon en Trijn. Reserve: José en Giordano.
 
Op een nat veld begon HHV 4 goed aan de wedstrijd. De eerste aanval scoorde direct door een afstandsschot van Nine, 1 – 0. De verdediging van HHV 4 liet geen steekje vallen en HHV 4 liep dan ook uit naar een 5 – 0 voorsprong. Doelpunten kwamen van Jeroen, Remon, Manon en Johan. Hierna scoorde Meko ’74 1 uit een strafworp hun eerste doelpunt 5 – 1. HHV 4 bleef rustig de aanvallen opzetten en door doelpunten van Remon en Manon liepen ze uit naar 7 – 1. Voor rust scoorde Meko ’74 1 nog één keer en met een spookdoelpunt werd de ruststand op 8 – 2 bepaald.
 
Voor HHV 4 was het zaak om de wedstrijd goed uit te spelen om zo het kampioenschap veilig te stellen. Nadat het veld was verlegd, konden we weer verder. HHV 4 vergrootte de voorsprong door doelpunten van Remon en Giordano, 10 – 2. Meko ’74 1 benutte in de tweede helft meer kansen en kwam iets dichterbij, 10 – 4. Beide teams scoorden nog 3 keer en zodoende was de eindstand 13 – 7 in het voordeel van HHV. Voor HHV 4 scoorden nog Giordano 2 keer en Trijn 1 keer. In de klasse van HHV 4 pakten de teams van elkaar de punten, maar HHV 4 wist het meeste punten te behalen en mag zich kampioen noemen. Een hele goede prestatie. We willen ook alle gastspelers bedanken voor het meespelen, want zonder hen was dit niet gelukt. In de zaal gaan we met het Midweekteam spelen op de woensdag en dan hopen we ook weer goed mee te kunnen doen.