HHV midweek on tour. Het was weer ff wennen. Wie kan er mee naar De Hoeve. De één na de ander viel af. Op dinsdagavond hadden we nog maar 2 heren. Maar onze Remon kreeg het weer voor elkaar we hadden 4 heren en 5 dames. Dat moet lukken dus vol goede moet gingen we die kant op. Helaas op het laatst viel Janet nog af dus met 4 om 4 zouden we vertrekken. Op vertrektijd stonden we met 5 man. Maar versterking was nog op komst. Om 19.00 reden we op de snelweg. Tot Wolvega ging het super. En we reden na 19.00 dus mochten wat harder. Vlak voor De Hoeve lag de weg er in 1x uit dus via Keulen en Aken rond kwamen om 19.51 aan bij De Hoeve. Ff snel omkleden inschieten en we konden los.
 
Het was een beetje wennen. In de aanval starten Jacqueline, Margreet, Remon en Robert. Het vizier stond nog niet op scherp maar onze verdediging Lianne, Rolanda, Edwin en Glenn hield het potdicht. Uiteindelijk kwamen we 0-2 voor. Na een kleine 10 minuten had Edwin het al bekeken en gaf aan als we 8-7 gaan korfballen is een leuke trainingsoefening. Het team pakte het goed op en gingen we met 1-8 rusten. Edwin vond dit een prima moment om te gaan douchen.
 
Bij terugkomst en met nog 18 minuten te spelen dacht Lianne laten we er 8 tegen 6 van maken. Jacqueline verhuisde daarbij naar het andere vak. En nu in beide vakken 4 tegen 3 gingen we vrolijk verder. Bij 4-16 vond de scheidsrechter het ook wel prima en mochten we genieten van onze cooling down. Tot volgende week!