Na een lange warming up in het zonnetje begon het 2e ietwat later dan gepland aan de wedstrijd tegen Zwart Wit. In de aanval startten Irene, Gerana, Jorn en Glenn. Verdedigend waren Estelle, Laura, Sander en Stef opgesteld.

Irene opende het spel met een afstandsschot voor HHV. Dit werd helaas snel gevolgd met een punt voor Zwart Wit. Dit hielden we de eerste minuten zo vol, maar al snel werden we ingehaald door Zwart Wit. Laura en Estelle pakten hier en daar wat doelpunten. Van 4-2 maakten wij weer 4-3, maar de tegenstander bleek zuiver van schot te zijn. HHV 2 moest meer druk op de schoten gaan geven. De score liep steeds verder uit elkaar tot 6-3.

Ook na de rust liepen we telkens met 3 punten achter. Er kwamen vele mooie kansen uit lange aanvallen door de sterke afvang van Stef en Sander, maar er vielen weinig punten. De verdediging kon het ook niet lang genoeg dichthouden om voor de aanval tot scoren te komen. John liet de wissels warmlopen en bracht Carine in voor Laura. Helaas bleef HHV 2 achter Zwart Wit aanlopen. Gerana en Irene werden kort na elkaar gewisseld voor Laura en Joanna. Inmiddels was het weer omgeslagen naar regen en veranderde het veld in een heus modderbad.

HHV stond 5 punten achter toen John de time-out aanvroeg. Hij drukte ons op het hart om met meer  pit te korfballen en strakker op de bal-lijn te zitten. HHV 2 gaf nog niet op en dit leek even te helpen. Terug in de aanval kregen we een vrije bal mee. Jorn legde deze er netjes in. We wisten de stand terug te brengen naar 9-12. Helaas bleef Zwart Wit mee scoren en raakte de tijd op. De scheids floot de wedstrijd af met 10-14 als eindstand.

Komende zaterdag hoopt HHV 2 haar laatste wedstrijd te kunnen spelen tegen DOS-WK 2.