Zaterdagmiddag 3 oktober stond HHV 2 al op tijd op het veld. De spieren werden opgewarmd, alle spelers waren aan het inschieten en de live stream werd gereed gemaakt. In de aanval begonnen: Sander, Stef, Joanna en Laura en in de verdediging begonnen Fabian, Sidney, Carine en Irene. 

HHV was er klaar voor en toen NKC ook klaar stond kon de wedstrijd beginnen. Om 14:00 floot de scheids en begon HHV met de eerste aanval. Er kwamen mooie kansen, maar de schoten gingen er nog niet in. De verdediging zat goed in de ballijn waardoor NKC het moeilijk had. HHV kon hierdoor de aanvallen herhalen, zo werd het na 7 minuten1-0 voor HHV. Vlak daarna werd er nog een afstandsschot gescoord waardoor het scorebord 2-0 voor HHV liet zien. Maar NKC liet zich niet kennen en schoot veel ballen door de korfMet nog 10 minuten in de eerste helft stond het 3-6 voor NKC. Tijd voor HHV om te wisselen. Joanna en Laura maakten plaats voor Gerana en Estelle. HHV wist goede aanvallen op te zetten waardoor ze de rust ingingen met 8-8.  

In de rust werd gezegd dat HHV in de aanval de goede kansen moest blijven zoeken. In de verdediging lekker op de ballijn blijven zitten en pit erin! 

In de tweede helft had NKC het lastig met de druk die ze kregen van HHV. HHV wist echter de korf goed te vinden en door wat afstandsschoten ging HHV aan kop met 12-9. Jeffrey werd gewisseld voor Sander. HHV wist de stijgende lijn voort te zetten en de scheids floot af met een stand van 17-13. De punten bleven in Hollandscheveld. Ook HHV 1won met 24-17.  

Zaterdag reist zowel HHV 2 als HHV 1 af naar Delden. Hier speelt HHV 2 om 15:30 en HHV 1 om 17:05