HHV 2

Aanval; Ruben, Glenn, Lisa, Carine
Verdediging; Jorn, Sem, Gerana, Ilse

Zaterdag 5 oktober moest HHV 2 zich bewijzen tegen zwart-wit in Delden. Met het goede voorbeeld van HHV1 die de punten al binnen had, begon HHV 2 met goede spanning met de wedstrijd.

Met een strafworp kwam HHV voor te staan met 0-1. Al snel werd en 1-1 en ging het gelijk op tot het 3-3 stond. Hierna werd het snel 4-3 en werd er een time-out aangevraagd door de coach van HHV. De spelers kregen wat bemoedigende woorden en zouden hierna weer met volle moed verder gaan. Alleen liep het in de praktijk anders en kwam HHV alleen nog maar verder achter te staan.

Met de stand 7-3 in de rust gingen de spelers ontevreden het veld af want ze wisten dat ze beter konden en niet hoefden te verliezen van deze tegenstander. Met woorden van de coaches en eigen doorzettingsvermogen kwamen de spelers weer met een opgeheven hoofd het veld op. De spelers werden eerst strijdlustiger maar de resultaten lieten dit niet zien. Na twee doeltreffers van HHV stond het 9-6. Waarna we er ook zelf weer twee om de oren kregen. De stand bleef steeds schommelen met drie/vier punten verschil, 11-6: 12-8; 13-9.  Het spel van de eerste helft kwam weer terug en de wissels werden gebruikt van de tegenpartij wat niet in ons voordeel werkte. Uiteindelijk werd het gat steeds groter stond het 14-9. Er werden wat tactische wissels hier en daar toegepast. Hierna heeft HHV nog op het einde laten zien wat ze konden waarna het uiteindelijk 15-13 is geworden. Jammer genoeg te weinig om de punten mee te nemen naar Hollandscheveld.