IMG 20191003 WA0004

De tweede wedstrijd in de najaarscompetitie speelde HHV 3 uit tegen Niek 1. HHV 3 startte in de aanval met Jis, Dennis, Trijn en Tiffany en in de verdediging: Remon, Remco, Chris en Carmen reserve: Danique Jonker en Sander Biemolt.

HHV 3 begon goed en scoorde 2 keer van afstand, 0 -2. Niek 1 bleef alert en scoorde een strafworp, 1 -2. Daarna was het HHV 3 dat de korf wist te vinden en uitliep naar 1 – 6. HHV 3 had daarna een slechte periode en het was Niek 1 dat voor rust nog 4 keer scoorde en daarmee de stand op 5 – 6 bracht.

In de rust werd aangegeven dat we vandaag niet hoefden te verliezen. Er werden genoeg kansen gecreëerd en door goede aanvallen neer te zetten, moesten we de wedstrijd met winst af kunnen sluiten.

HHV 3 begon goed na rust en scoorde 2 keer van afstand, 5 – 8. Niek 1 verkleinde de achterstand naar 6 – 8, maar HHV 3 scoorde 4 keer op rij en liep uit naar 6 – 12. Niek 1 scoorde nog wel 3 keer, maar kon de achterstand niet meer inhalen. HHV 3 scoorde nog 1 keer en daarmee werd de eindstand op 9 – 13 bepaald. Voor HHV 3 scoorden Jis 5 keer, Trijn 2 keer, Chris 3 keer, Remon 2 keer en Remco 1 keer.

De derde wedstrijd van HHV 3 was de thuiswedstrijd tegen Niek 1. Niek 1 begon in een sterkere opstelling dan de week ervoor en daarom was deze wedstrijd nog niet bekeken voor HHV 3. HHV 3 startte in de aanval met Dennis, Frank, José en Manon en in de verdediging: Remon, Sander, Chris en Carmen reserve: Trijn.

Beide teams moesten even in de wedstrijd komen en het was Frank die met een klein kansje de score opende voor HHV 3, 1 – 0. Daarna kreeg HHV 3 geen vat op de wedstrijd en schoten ketsten af op de korf. Niek 1 daarentegen kon de korf wel vinden en liep uit naar 1 – 6. Voor rust scoorde Sander nog een heel plat afstandschot 2 – 6.

Deze wedstrijd liep het nog niet echt en daarom was het voor HHV 3 zaak om in de tweede helft de kansen te gaan benutten.

Trijn scoorde na rust een doorloopbal en bracht daarmee de stand op 3 – 6. Niek 1 scoorde nog de 3 – 7, maar HHV 3 wist nu eindelijk de kansen te benutten en scoorde 3 strafworpen en een afstandschot en kwam daarmee gelijk te staan met Niek 1, 7 -7. HHV 3 moest nu doorpakken en de wedstrijd naar zich toe trekken, maar dit liet Niek 1 niet gebeuren. Niek 1 scoorde nog 3 keer en wist daardoor de overwinning binnen te halen, 7 – 10. Voor HHV 3 scoorden nog: Frank 2 keer en Carmen 2 keer. A.s. zaterdag speelt HHV 3 om 15.30 uur thuis tegen Odis 1.