DSC 0728
Afgelopen zaterdag speelde HHV 2 tegen DTG 2. De trainer had zich al goed voorbereid voor de wedstrijd en had alles netjes op papier geschreven waar we op moesten letten deze wedstrijd.

In de aanval startten Ruben Biemolt, Glenn Benjamins, Lisa Pekel en Gerana Bennink. In de verdediging begonnen Arno Hoogeveen, Sem Dekker, Sanne Schiphof en Mariëlle Boes. HHV liep al mooi op met een voorsprong van 4 punten. DTG wist de eerste helft maar in totaal 4 te scoren. Gedurende de eerste helft wist HHV de korf wel te vinden. Sanne Schiphof en Ruben Biemolt hebben de eerste helft afgesloten met 2 strafworpen. Het rustsignaal werd gegeven met een stand van 11-4.

In de rust hebben de spelers nog wat tips gekregen, maar ze moesten vooral zo door gaan.

Nog 20 minuten op de klok te gaan moesten de 2 wissels Jorn Schiphof en Ilse Vos warm gaan lopen. Jorn Schiphof werd gewisseld voor Sem Dekker in de aanval en kwam na zijn eerste actie al te vallen. Het weer hadden we niet mee, het regende en het veld was één grote modderpoel. HHV heeft nog 7 tegendoelpunten gehad maar desondanks kwam DTG niet op een voorsprong. In de 15e minuut kwam Ilse Vos in het veld voor Gerana Bennink. Sem Dekker mocht nog even warm blijven en kwam erin voor Glenn Benjamins. Lisa Pekel en Sanne Schiphof wisten nog 2 te scoren en zo stond HHV nog voor met 21-10. Er waren heel wat frustraties in beide vakken van DTG. Ze verloren veel ballen en HHV wist de bal ook er goed uit te pakken door overzicht te pakken. Lisa Pekel mocht er de laatste minuten nog uit en mocht Gerana Bennink invallen. Gerana Bennink maakte nog de 23-10 door een afstandsschot. DTG wist de wedstrijd af te sluiten met 23-11.

Volgende week dinsdag 1 oktober heeft HHV 2 een bekerwedstrijd uit tegen ZKC’19 2 om 20.00.
Zaterdag 5 oktober heeft HHV 2 een wedstrijd in Delden om 17.00 tegen Zwart Wit 2