1WhatsApp Image 2019 05 11 at 18.09.42 1

HHV 3 speelde vorige week zaterdag tegen Niek 1 in Pesse. Thuis had HHV 3 gewonnen, maar Niek 1 blijft altijd een lastige tegenstander. In de aanval startten: Menno, Dennis, Maaike en Chris en in de verdediging: Remon, Luke, Carmen en Manon. Reserve: Trijn.

Na een regenachtige morgen, kwam ’s middags het zonnetje tevoorschijn. Ideaal weer om een potje te korfballen. HHV 3 begon goed door 2 keer te scoren,  0 – 2. Chris en Maaike scoorden van afstand. Niek 1 liet ons niet verder uitlopen en scoorde de 1 – 2. Tot aan de rust werd er om en om gescoord zodat de ruststand op 4 – 5 werd bepaald. Voor HHV 3 scoorden Remon met een doorloopbal en Dennis en Luke van afstand.

In de rust werd aangegeven om de aanvallen goed neer te zetten en de kansen te benutten. Verdedigend ging het goed, maar het kon nog alle kanten op gaan.

Het was Niek 1 die na rust als eerste scoorde en daarmee de stand weer gelijk trok 5 – 5. HHV 3 bleef echter attent en Carmen scoorde van afstand en een strafworp die Remon had meegekregen, 5 – 7. Niek 1 was niet onder de indruk en door 3 keer te scoren kwamen ze in deze wedstrijd voor de eerste keer op voorsprong, 8 – 7. HHV 3 wist weer aan de goede kant van de score te komen door 2 keer te scoren, 8 – 9. Doelpunten kwamen van Remon klein kansje, en Dennis van afstand. Na de gelijkmaker 9 – 9 scoorde Niek 1 weer en kwam weer op voorsprong, 10 – 9. HHV 3 wist weer gelijk te komen door een afstandsschot van Remon, 10 – 10. In de slotfase kwam Niek 1 weer op voorsprong door een afstandschot, 11 – 10. Met een afstandsschot van Menno kon HHV 3 toch nog 1 punt meenemen naar Hollandscheveld. Eindstand 11 – 11. Het was een spannende en mooie wedstrijd. Wel kon HHV 3 weer geen voorsprong vasthouden, hier moet zeker aan gewerkt worden om wedstrijden te gaan winnen.

Bijgaande foto is genomen tijdens de thuiswedstrijd tegen Niek 1.