WhatsApp Image 2019 06 18 at 21.52.11 6

Vorige week zaterdag moest HHV 3 aantreden tegen d’Ommerdieck 2 uit Niewleusen. De uitwedstrijd was net met 1 punt verloren, dus HHV 3 zou nu wel de punten in eigen huis willen houden. Op een winderig veld kon de wedstrijd beginnen. In de aanval startten: Sander, Menno, Carmen en Chris en in de verdediging: Dennis, Luke, José en Manon. Reserves: Maaike en Trijn.

HHV 3 opende de score door het benutten van een doorloopbal die Carmen met één hand maakte, 1 - 0. d’Ommerdieck 2 scoorde uit een vrije bal de gelijkmaker, 1 – 1. Manon stond achter de korf en maakte haar eerste doelpunt van afstand voor HHV, 2 – 1. d’Ommerdieck 2 kreeg een strafworp mee en benutte deze waardoor de stand weer gelijk werd, 2 – 2. Door 2 doelpunten kon HHV 3 een kleine voorsprong nemen, 4 – 2. Tot rust werd er om en om gescoord, zodat HHV 3 met een mooie ruststand van 6 – 4 kon pauzeren. Voor HHV 3 scoorden nog Sander, Carmen, Dennis en Chris.

In de rust werd aangegeven om goed op te blijven letten op wegtrekballen van d’Ommerdieck 2. Het verdedigen ging verder goed en dit moest vastgehouden worden.

Luke scoorde na rust door een doorloopbal uit de ruimte te maken, 7 – 4. Voor HHV 3 was het nu alleen nog maar nodig om elke aanval te scoren. d’Ommerdieck 2 zette een tandje bij en bracht met 3 doelpunten op rij de stand weer gelijk, 7 – 7. Trijn zorgde weer dat HHV 3 op voorsprong kwam door een strafworp te benutten, 8 – 7. d’Ommerdieck 2 bleef bij de les en scoorde 2 keer, waardoor ze op voorsprong kwamen. 8 – 9. Maaike scoorde van afsrand de gelijkmaker, 9 – 9. Maar d’Ommerdieck 2 scoorde ook en kwam zo weer op voorspron, 9 – 10. Beide teams scoorden beide nog 1 keer waardoor de punten mee naar Nieuwleusen gingen, 10 – 11. Trijn scoorde nog een strafworp, maar dit was niet genoeg voor de overwinning. Helaas geen punten voor HHV 3, maar wel weer een spannende partij met een mooi aantal doelpunten. Ook werd er door veel verschillende personen gescoord. Wanneer we allemaal kunnen scoren, zijn we niet afhankelijk van één persoon.