HHV2

Afgelopen zaterdag was het tweede te vinden in het verre Zutphen. Daar startten Arno, Ruben, Ilse en Laura in de aanval en Sidney, Sem, Birgit en Tiffany in de verdediging. 

HHV maakte geen sterke start. De verdediging liet een aantal kansen gaan, waar KVZ gebruik van maakte. Sem scoorde het eerste doelpunt voor HHV, 3-1. Er vielen veel punten voor beide teams. Tiffany kreeg een doorloopbal tegen, maar Arno en Sidney brachten de stand weer terug op 1 punt verschil, 4-3. Arno was er goed bij en scoorde nog een punt uit een vrijebal. Het leek even goed te gaan voor HHV, maar de stand veranderde van 5-4 naar 9-5. De tegenpartij bleek goed ingespeeld te zijn en scoorde veel afstandsschoten. John probeerde wat verandering in het spel te brengen en zette Danique in voor Tiffany. Met nog 10 minuten te gaan scoorde Sem twee afstandsschoten. Voor even kwamen we weer dichterbij KVZ, maar in de laatste minuten kregen Danique en Ruben nog een paar afstandsschoten te verduren. Met 11-8 gingen we de rust in.

HHV leek weer scherp te zijn, Sidney scoorde een afstansschot in de eerste aanval na de rust. Helaas bleef het bij dit ene doelpunt. De tegenstanders liepen ons zo voorbij. Sem kreeg twee kansen tegen en hierna was ook het andere vak aan de beurt. Ruben kreeg twee kansen tegen. De timeout werd aangevraagd, met een 16-9 achterstand. Ook hierna ging het HHV niet meer goed af. Arno scoorde nog een vrije bal. In de laatste tien minuten kwam Tiffany er weer in voor Ilse. HHV kon echter niet veel meer inbrengen, de tegendoelpunten bleven gewoon vallen. We eindigden met 19-12, geen punten voor HHV2 deze week.