Afgelopen zaterdag speelden we thuis de inhaalwedstrijd tegen Elko. In de aanval startten Laura, Gerana, Sidney en Ruben. In de verdediging Remon, Glenn, Sanne en MariĆ«lle.

We kregen het eerste doelpunt tegen, maar dit was het enige moment in de wedstrijd dat Elko voor stond op HHV. Lang konden ze er niet van genieten. Glenn en Ruben scoorden beiden een kleine kans. Ook Sidney en Remon maakten ondanks alle wind twee mooie afstandsschoten. Hiermee stonden we, nog geen tien minuten later, alweer voor met 4-1. En hier lieten we het niet bij. Remon gooide er een kleine kans in, nadat we een afstandsschot tegenkregen. Elko kon weinig tegenstand bieden. Sanne, Sidney en Laura gooiden kort na elkaar een afstandsschot raak. Het stond 8-2 toen Elko een afstandsschot wist te scoren tegen Glenn. Voor het fluitsignaal van de rust kregen we nog een strafworp mee, 10-3.

Met een voorsprong van 7 punten was de eerste helft snel voorbij gegaan. De coach moedigde ons aan en vertelde de spelers zo door te blijven spelen. Na de rust kreeg Glenn een afstandsschot tegen,wat ons weer op scherp zette. Na een mooie actie kon Sanne wegkomen onder de korf en een wegstrekbal scoren, 11-4. De tegenstanders ontglipten ons voor een moment. Voordat we het wisten  scoorden ze nog 3 doelpunten tegen ons. Margreet kwam er in voor Laura en Sem voor Ruben. Het stond 11-6 toen John vroeg de timeout aanvroeg.

Elko kwam weinig tot schotpogingen, maar zelf scoorden we ook niet veel. Jis en Sander kregen de kans om wat minuten maken en werden gewisseld voor Sidney en Remon. MariĆ«lle kreeg nog een stip mee, 13-7.  Elko was in de tweede helft langzamerhand dichter bij onze score gekomen. Gelukkig hadden we een grote voorsprong opgebouwd waardoor we niet meer in te halen vielen. Het laatste schot viel nog voor Elko, maar daar bleef het ook bij. De eindstand: 13-8.