DSC 1232
Hollandscheveld — Zaterdag 1 juni stond de derby tussen de PLUS Cappendijk-formatie en de Ittica formatie op het spel.

HHV startte met Janique Zomer, Mandy Schuring, Jarno Hein en Stef Zwartscholten in de aanval en de verdediging bestond uit Lisa Pekel, Irene Hartman, Corneel Kikkert en Ruben Biemolt.
De basis acht van Thrianta waren aanvallend Jonathan Verstegen, Geert Bremmer, Jorinde Smink, Marleen Kramer en verdedigend Maurice Kikkert, Robin Lichtendonk, Sandra Olde en Rachel Doornbos.

De eerste helft was een heerlijk opgaande strijd waarbij niemand het verschil kon maken. De scores verliepen om een om waardoor er een ruststand van 10-10 op het bord stond.

Na rust bleef het wedstrijdneeld gelijk, maar was het HHV die telkens op voorsprong kwam. Een maximaal verschil van twee doelpunten voorsprong voor HHV zorgde ervoor dat de Thriantanen bleven knokken. Onderlinge duels werden op het scherpst van de snede uitgeknokt en zorgde vuur oor wat extra spanning, wart hoort bij een derby. Thrianta wist in de laatste minuut de gelijkmaker te scoren, dus floot de heer Schuitema af bij een gelijke stand 22-22.

15 juni gaat HHV strijden om de tweede plek tegen ROG in Groningen, voor het tweede staat aanstaande zaterdag 8 juni de in te halen wedstrijd tegen ELKO 2 nog op programma, aanvang 14.00 uur in Hollandscheveld.
Thrianta zal 15 juni tegen Regio er alles aan doen om degradatie te ontlopen om 15.30uur in Hoogeveen.

DSC 1228DSC 1229DSC 1230DSC 1231DSC 1233