HHV B1, Zaterdag 20 maart,
Vandaag hadden wij de laatste zaalwedstrijd tegen DOS'46 B3.
De spanning viel wel mee omdat we al wisten dat we kampioen waren. Op zich waren dit niet hele moeilijke tegenstanders, de vorige keer hadden we van ze gewonnen. 

Net zoals bij elke wedstrijd, beginnen we met warmlopen en inschieten. We hadden er allemaal zin in, en we zaten vol met energie. Eerst nog even een peptalk en dan kan de wedstrijd beginnen. 

De eerste helft verliep soepel, wij kregen de bal uit en binnen 20 seconden hadden we de eerste doelpunt alweer te pakken (van Anouk). 
En het duurde niet lang voordat het vak van Sander, Jis, Renate en Danielle de bal weer hadden gepakt, en uit hadden gespeeld. En voor we het wisten was het 2-0. Verder scoorden we de 1 na de ander en verliep alles goed. Jammer genoeg heeft de tegen partij er ook nog 2 gescoord. Maar dat waren vooral afstandschoten. Uiteindelijk gingen we de rust in met 7-2. 

Na een goede peptalk konden we er weer tegen aan. Er werd veel gescoord de 2de helft. En het ging heel snel. Tijdens de wedstrijd, ongeveer na 15 minuten, werd Marlon gewisseld voor Nine (uit B2) en Sander voor Gerjo (uit B2). Nine stond er maar even in en scoorde meteen. Jammer genoeg moest DOS'46 ook nog wat scoren. Na een lange vermoeiende wedstrijd, hebben we gewonnen met 12-5!!!
(gemaakt door Marlon Winkel speler uit de B1)