DSC 1140
Afgelopen zaterdag speelde de selectie al weer de laatste wedstrijd van het zaalseizoen. Dit seizoen sloot het 2e af met een spannende wedstrijd. 

ASVD en HHV waren erg gewaagd aan elkaar. We maakten dan gelijk op doelpunten. Remon maakte het openingsschot voor HHV, 1-1. Ruben kreeg een afstandsschot tegen en Gerana een stip. In de aanval maakten Remon en Ruben een doorloopbal waardoor ze vrij kwamen te staan onder de kort en zo een kleine kans erin konden afronden, 3-3. In het aanvallende vak raakte hhv de bal kwijtm Tijdens een duel om de bal terug te veroveren verstapte een dame van ASVD zich. Helaas kon ze hierna niet verder en werd ze naar de kleedkamers getild om te koelen. 

Weer terug in het spel maakte ASVD de 3-4, maar niet getreurd. MariĆ«lle knalde er een afstandschot in. Ook Remon en Dennis konden tot scoren komen waardoor we voor lagen met 6-5. Hier konden we niet lang van genieten, we kregen gelijk 3 afstandschoten tegen waardoor de tegenpartij voor kwam te staan met 2 punten. Na een afstandsschot van Dennis kwamen we weer dichterbij de gelijk, maar een dame wist door de verdediging te breken en scoorde een doorloopbal. Terug in het aanvallende vak scoorde Ruben de 8-9. 

Nog voor de rust kregen we twee doelpunten tegen. Op deze manier zou de tegenpartij met 3 punten voorsprong de rust ingaan. Gelukkig werd het nog, 9-11. Na de rust leken we geen last te hebben van ons bekende tweedehelft dip. We kwamen zelfs terug tot 11-11 na twee doelpunten van Remon. Menno werd voor Dennis ingebracht. 
We zouden tot het einde van deze wedstrijd gelijk oplopen met de tegenstander. MariĆ«lle scoorde de 12-12 en Ruben de 13-13. Het werd een strijd om net het uitlopende doelpunt te scoren. Het was 14-14 toen Sander Biemolt zijn debut mocht makem bij het 2e. Hij werd gewisseld voor Remon en scoorde de 15-15. 

Sander werd tijdens de vakswikkel weer terug geruild met Remon. Jis Dekker werd in het aanvallende vak gebracht. Na een afstandsschot tegen Gerana kon Jis een poging wagen te scoren. En ook hij scoorde tijdens zijn debut in 2 een doelpunt. Linda wilde ook graag nog even spelen en kwam er in. Het stond 16-17 na een afstandschot tegen Menno. Voor lange tijd konden we niet van deze achterstand afkomen. In de laatste minuut scoorde Ruben nog een afstandsschot waardoor we na deze mooie wedstrijd toch nog een punt mee konden nemen. 

Het publiek, bedankt voor de aanmoedingen gedurende het gehele seizoen. We hopen jullie graag terug te zien op het veld!

DSC 1136DSC 1137DSC 1138DSC 1139DSC 1142DSC 1143DSC 1144DSC 1145DSC 1146