Afgelopen zaterdag speelde HHV B1 tegen Heerenveen B2. De aanval begon met Marlon Winkel, Estelle Boes, Anouk Koopman en Gerjo Duinkerken. En in de verdediging begonnen Sander Biemolt, Jis Dekker, Danielle Bennink en Renate Bennink.

We begonnen de wedstrijd met al snel 0-1 achter, maar toen kwam de aanval aan de bal en werd het al snel 1-1. Na een poosje spelen is het Heerenveen toch gelukt om een doorloopbal te maken en werd het 1-2, maar toen wist de verdediging dat ze toch een stapje meer moesten om er geen ballen door te laten. Dit lukte ze goed, want in de rust was de stand 8-4.

Na een kleine peptalk van Edward Mannes en Sidney Stam, gingen we weer door met ons spel. Na een tijdje kwam Nine de Jong in het veld voor Estelle Boes en kwam Remco Sok er nog in voor Gerjo Duinkerken en eindigde HHV B1 met een stand van 12-5.

Nu mogen wij zaterdag onze kampioenswedstrijd spelen tegen Thrianta, en hopen op uw steun om 15.00 bij de Marke. Het is een hele belangrijke wedstrijd dus supporters zijn hard nodig.

Groet Remco Sok