WhatsApp Image 2019 03 11 at 22.16.55

Afgelopen zaterdag speelde HHV 4 uit tegen Harkema 3. Thuis had HHV 4 gewonnen, maar toen was Harkema 3 niet op volledige sterkte. Voor HHV 4 startten in de aanval: Menno, Sander, Chris en Carmen en in de verdediging: Luke, Dennis, José en Trijn reserve: Linda en Manon hield de score bij.

HHV 4 begon goed en kreeg veel kansen, Menno kon een klein kansje benutten 0 – 1. Harkema 3 bleef in het spoor en benutte een doorloopbal, 1 – 1. Het 2de aanvalsvak bracht HHV 4 weer op voorsprong, 1 – 2, met een afstandsschot van José. Het was Harkema 3 die een strafworp benutte waardoor de stand weer gelijk kwam 2 – 2. In de eerste helft bleven de teams goed bij elkaar in de buurt en werd er om en om gescoord. Harkema 3 scoorde nog 4 x voor de rust en HHV 4 3 keer waardoor de ruststand op 6 -5, werd bepaald. Voor HHV 4 scoorden: Menno en José van afstand en Chris een klein kansje.

HHV 4 speelde een mooie wedstrijd en zette goede aanvallen neer, het was zaak om zo te blijven spelen en de kansen te benutten.

Het was HHV 4 dat na rust de stand weer gelijk trok door een afstandsschot van Luke. 6 – 6. Na de 7 – 6 van Harkema 3, scoorde Chris weer een klein kansje en we stonden weer gelijk 7 – 7. Dit was ook het laatste doelpunt van de wedstrijd voor HHV 4. Trijn miste nog een strafworp en verschillende kansen werden niet benut. Harkema 3 bleef wel scoren en liep zo uit naar een 11 – 7 eindstand. De tweede helft was een hele andere dan de eerste en doordat HHV 4 niet meer wist te scoren, kon Harkema 3 de overwinning makkelijk binnen halen. A.s. zaterdag speelt HHV 4 thuis tegen Odis 1 om 16.05 uur in sporthal De Marke. Dit wordt weer een lastige wedstrijd.