DSC 0953

Hollandscheveld - Na de deceptie van vorige week tegen Rheko trad HHV aan tegen TOP uit Vroomshoop. De ploeg van Gerben Koens was erop gebrand om deze wedstrijd met een positief resultaat af te sluiten. De wedstrijd in Vroomshoop werd met moeite gewonnen door de PLUS Cappendijck-formatie, dus de spelers wisten dat het niet persé een makkelijke wedstrijd zou worden.

HHV begon met Arjan Schuring, Jarno Hein, Janique Zomer en Mandy Schuring in de aanval. In de eerste aanval lukte het HHV niet om de score te openen, en na een slimme beginbal wist TOP door een strafworp op voorsprong te komen. Daarna was het HHV die wel gelijk de aansluitingstreffer op het bord liet zetten. Er werden mooie aanvallen opgezet, maar HHV had moeite om in de beginfase van de wedstrijd een voorsprong te pakken. TOP bleef scoren als de ploeg uit Hollandscheveld dit ook deed 4-4. Daarna was HHV de ploeg die het eerste gaatje kon slaan 7-5. Hierna leek TOP het een klein beetje kwijt te zijn, en kreeg veel strafworpen en vrije ballen tegen door het fysieke spel. Hierdoor was HHV in staat om voor rust uit te lopen naar een voorsprong van 14-10.

In de rust werd er besproken dat de ploeg uit Hollandscheveld rustig door moest blijven spelen, dit omdat de ploeg uit Vroomshoop vanzelf fouten zou maken waardoor HHV de voorsprong verder kon uitbouwen. HHV kwam met vertrouwen de kleedkamer uit en wist dit gelijk om te zetten naar doelpunten 16-11.

Doordat HHV de korf moeilijk kon vinden halverwege de tweede helft en TOP de korf wel wist te vinden, kwam TOP terug tot een verschil van 2 doelpunten. Bij een stand van 17-15 wist HHV het tij te keren. HHV wist weer uit te lopen tot 6 doelpunten verschil met een stand van 21-15. Bij een stand van 24-17 floot scheidsrechter Dalmolen de wedstrijd af.

Het tweede van HHV won ook van TOP 2 met 26-13. De 4 punten zijn in Hollandscheveld gebleven. De volgende wedstrijd van de selectie wordt op 2 maart gespeeld tegen Elburg.

DSC 0947DSC 0948DSC 0951DSC 0955DSC 0956DSC 0957DSC 0958DSC 0959DSC 0961DSC 0963DSC 0965DSC 0966