Afgelopen zaterdag stond er voor HHV 4 een inhaalwedstrijd op het programma tegen Harkema 3. Harkema 3 stond ook op 4 punten maar had een wedstrijd meer gespeeld. In de aanval startten: Jeroen, Sander, Chris en Maaike en in de verdediging: Luke, Menno, Trijn en Carmen. Reserves: José en Remon.

Het was Harkema 3 dat de score opende met een klein kansje, 0 – 1. Chris bracht met een afstandschot de stand weer gelijk 1 – 1. Luke zette HHV 4 op voorsprong door van afstand te scoren, 2 – 1. Harkema 3 scoorde nog wel de 2 – 2, maar het was HHV 4 die met 5 doelpunten een mooie voorsprong nam, 7 – 2. Doelpunten makers waren: Jeroen van afstand en een Jeroenbal, Trijn en Luke beide van afstand en Maaike scoorde een doorloopbal. Tot de rust werd er nog om en om gescoord en dit bracht de ruststand op 10 – 5 voor HHV 4. Voor HHV 4 scoorden nog Remon, afstand, Maaike, doorloopbal en Jeroen scoorde een strafworp welke Chris had meegekregen.

HHV 4 had een mooie voorsprong opgebouwd, dus was het zaak om deze goed  vast te houden. Na rust ging HHV 4 door met scoren, 12 – 5. Remon scoorde een doorloopbal en Menno benutte een vrije bal. Door 2 strafworpen te benutten kwam Harkema 3 weer iets dichterbij, 12 – 7. HHV 4 werd hier niet door verrast en bleef scoren al ging het wat moeizamer dan in de eerste helft. Harkema 3 kwam niet dichterbij en daardoor werd er afgefloten met 16 – 9 stand voor HHV 4. Voor HHV 4 scoorden nog Luke, doorloopbal, Chris van afstand en met een doorloopbal en Remon van afstand. Vandaag liet HHV 4 weer zien dat het collectief goed was. 7 spelers/sters hadden gescoord en daardoor konden we weer 2 punten bijschrijven. Zaterdag spelen we om 19.35 uur uit tegen Odis 1. Dit is geen onbekende voor HHV 4, wanneer we de korf weer weten te vinden, moeten we de punten mee kunnen nemen naar Hollandscheveld.