DSC 0769

HHV 2 mocht het opnemen tegen Rood-Wit2, dit was een onbekende ploeg voor HHV. Tijdens de bespreking werd gemeld dat we moesten laten weten dat we er waren en lekker moesten korfballen. Dit was met resultaat, het spel ging gelijk op en met een stand van 9-10 gingen we de rust in.

De trainer meldde dat hij trots was en dat het goed ging. Vooral zo door blijven gaan en hun geluk zal vanzelf opraken, we moesten wel druk blijven houden en de juiste mensen uitspelen. Met een positief gevoel gingen we de kleedkamer uit en terug naar het veld.

Na de rust kwam er weinig verandering in de stand, de enige grote verandering die er was kwam door de scheids die wat intenser begon de fluiten. De vrije ballen en stippen kwamen bij beide partijen aanvliegen. Maar de stand liep steeds weer gelijk op. Tot HHV een voorsprong opbouwde, de tijd tikte door en HHV wilde winnen. Tot dat HHV in de laatste paar minuten met 17-16 voorstond, was de spanning aanwezig. HHV deed er alles aan om geen doelpunten meer tegen te krijgen, maar helaas werd de wedstrijd afgefloten met 17-17.

Wij wensen iedereen prettige kerstdagen en een fijne jaarwisseling. En zien jullie graag na de kerstvakantie terug!

 
Meer foto's van deze website staan op onze Facebook-pagina.