HHV 4

De 2de zaalwedstrijd van HHV 4 was ook een uitwedstrijd deze keer tegen de buren van vorige week, It Fean/Boelenslaan 3 uit Surhuisterveen. Dus de weg was bekend. Omdat Maaike wegens een blessure niet mee kon doen, hadden we naast 4 heren ook maar 4 dames. Net genoeg om deze wedstrijd te kunnen spelen. HHV 4 startte in de aanval met Jeroen, Sander, Carmen en Chris en in de verdediging met Menno, Luke, José en Trijn.

Het was It Fean/Boelenslaan 3 dat de score opende en de 1 – 0 op het scorebord bracht. Chris bracht met een afstandschot de stand weer gelijk 1 – 1. Het tweede aanvalsvak had wel goed aanvallen, maar de doelpunten vielen niet. It fean/Boelenslaan 3 scoorde 2 keer en kwam daarmee op een 3 -1 voorsprong. Na de 4 – 1 van It Fean/Boelenslaan 3, scoorde Jeroen van afstand de 4 – 2. It Fean/Boelenslaan 3 was op schot en scoorde nogmaals 2 keer wat de stand op 6 – 2 bracht. HHV 4 had toen een goede periode en scoorde doelpunt na doelpunt. We kwamen steeds dichterbij en namen voor rust zelfs een voorsprong van 2 punten, 6 – 8. Doelpunten kwamen van Jeroen 2 x, een afstandschot en een doorloopbal, Carmen en Trijn beide met een strafworp en Menno en Sander scoorden van afstand.

We hadden in de eerste helft al meer gescoord dan in de vorige wedstrijd, dus dit was erg positief. Het was dus zaak om te blijven scoren en zo de punten mee naar Hollandscheveld te nemen.

HHV 4 bleef scoren en bracht met 2 scores de stand op 4 doelpunten verschil, 6 – 10. Luke en Trijn scoorden van afstand. Daarna brak er een wat mindere periode aan en It Fean/Boelenslaan 3 kwam weer 2 punten dichterbij, 8 – 10. Trijn scoorde daarna van afstand de 8 – 11, zodat we weer een beetje adem konden halen. It Fean/Boelenslaan 3 kwam nog heel dichtbij door 2 x te scoren, 10 – 11, maar het was Carmen die met een mooie doorloopbal met één hand het laatste doelpunt van de wedstrijd scoorde, 10 – 12. HHV 4 kon weer 2 punten bijschrijven. A.s. zaterdag spelen we thuis om 11.00 uur tegen Harkema 3. We zullen constanter moeten spelen, om deze wedstrijd ook winnend af te kunnen sluiten.