Nadat HHV 1 de winst had behaald was het de beurt voor HHV 2 om het tegen TOP op te nemen. Met het verlies van de oefenwedstrijd in het achterhoofd ging het team weer met frisse moed het veld op met maar 1 doel: winnen.   

Al snel stond HHV voor met 1-4 waardoor de wedstrijd met een goede start begon. Het was belangrijk dat het team zich niet liet gek maken door de drukte van het andere team en vooral zelf de rust ging bewaren, dit verliep volgens plan. Met nog 7 minuten te gaan stond het 2-4 waardoor TOP een beetje terugkwam maar niet genoeg om met gelijk spel de rust in te gaan. In de rust stond HHV voor met 3-6 maar de wedstrijd was nog niet gespeeld.   

De eerste tien minuten van de tweede helft verliep gelijk op voor beide teams waardoor het 5-8 werd. Hierdoor werd HHV wat scherper en probeerde vooral de rust in het spel te bewaren. Door de verkeerde indruk van de scheids kreeg een speler van HHV een gele kaart die na de wedstrijd na een verklaring van de speler werd ingetrokken. Hierna verliep de wedstrijd verder en heeft HHV het kunnen winnen met 2 punten verschil. De laatste minuten was de spanning van winst op het veld te voelen. De eindstand werd 8-10 voor HHV, een welverdiende overwinning!!  

Ondanks het slechte weer met veel regen heeft HHV de vier punten mee naar Hollandscheveld genomen en heeft de dag alsnog een zonnige afloop gekregen.