Met deze mooie uitslag tegen EKC 2000 mw1 gaat HHV mw1 in deze poule aan kop en is het kampioenschap binnen handbereik!

Door: Lidia Wielink

Emmen – woensdag 25 april 19:30 HHV mw1 reedt het park van ECK 2000 op om met dit heerlijke weer een mooi potje korfbal neer te zetten. Na een uitgebreide warming-up mochten Lidia, Melanie, Jan en Ruben de 1e aanval van EKC 2000 mw1 afstoppen, helaas begonnen ze niet scherp genoeg en stond HHV mw1 achter. Gelukkig begon ons aanvalsvak met Anneke, Jacqueline, Remon en Menno wel scherp en stonden we weer gelijk! Toch was het ECK 2000 die tot 3-3 steeds voor wist te komen. Hierna wist het 2e aanvalsvak van HHV de korf 2 maal te vinden, waarmee de start werd gemaakt tot een grote voorsprong. In de 1e helft kwam Carine in het veld voor Melanie en Janet voor Jacqueline, Robert bekeek vanaf de reservebank de tactiek voor de 2e helft…

Na 35 minuten gingen beide teams rusten bij een stand van 5-14! Onder het genot van een kopje thee werden de krachten weer opgebouwd om de 2e helft de doelpuntenmachine voort te zetten!

En dat deed HHV mw1 zeker, met meerdere afstandschoten en een enkele doelpunt van EKC 2000 mw1 stond het binnen een kwartier alweer 8-18. Ondertussen was Robert voor Jan in het veld gekomen. Hierna scoorde een EKC 2000 heer een schitterende bal door na een schotje van een HHV dame de bal niet af te vangen maar te tikken… precies in de korf, bedankt! In het laatste kwartier kwam Jan voor Ruben in het veld en Jacqueline voor Anneke en vonden we het belangrijk om de aanvallen zo op te zetten, dat de spelers van HHV mw1 die nog niet gescoord hadden dit ook nog zouden doen. Ook werd de score flink opgeschroefd door de andere spelers, maar in de laatste minuut van de wedstrijd kreeg HHV mw1 een strafworp toegekend en de enige speler in het veld bij HHV mw1 die nog niet gescoord had stond in dat vak, dus…

Iedereen van HHV mw1 heeft deze avond minimaal 1x gescoord! HHV mw1 laat hiermee zien dat het als team een doelpuntenmachine is! De wedstrijd werd 2 minuten voor tijd afgefloten bij een stand van 10-30!! Wat een mooie uitslag, top gedaan HHV mw1!

De doelpunten werden deze avond gemaakt door: Jacqueline 4x, Anneke 1x, Remon 6x, Menno 1x, Janet 1x, Lidia 3x, Melanie 1x, Jan 1x, Ruben 6x, Carine 4x, Robert 1x!

De komende weken rusten de spelers van HHV mw1 goed uit, zodat woensdag 16 mei om 19:35 de kampioenswedstrijd gestart kan worden tegen Centrum mw1! Komen jullie ons dan aanmoedigen en aansluitend in de kantine een feestje vieren wanneer de punten in Hollandscheveld blijven?