Het is vandaag 14 april. We speelden bij een uitwedstrijd in Assen tegen AVO B2. 

In de aanval begonnen: Anouk, Danique, Danielle (heer), Jis.
In de verdediging begonnen: Estelle (heer), Janine (heer), Noah en Laura D.
Aan de kant zat Sander.

Verslag geschreven door: Laura Doldersum.

 

Omdat onze coach zelf een wedstrijd had, coachte René Bennink ons. Het beloofde een spannende pot te worden. We begonnen niet zo sterk. In de aanval speelden we goed rond, maar konden beide vakken de korf niet vinden. Door wat domme balletjes pakten de grote heren er wel tussen uit. Maar toen we er eenmaal inzaten, gingen er ook wel een paar in. We gingen de rust in met een stand van 5-4. 

In de rust vroegen we van elkaar wat we beter konden doen. De beide vakken gaven elkaar tips en we waren er allemaal overeens dat we de volgende helft moesten knallen. Daniëlle werd gewisseld voor Sander.

In de tweede helft ging het een stuk beter. Bij de volgende aanvallen volgden we de tips op en wisten we ook heel wat kansen te creëren, maar doordat we niet goed afronden, gingen de ballen er maar niet. We probeerden het telkens opnieuw, waardoor er vanzelf één inging. In de verdediging zaten we er goed op. We vingen de ballen goed af. Toch lukte het ons net niet om op een voorsprong te komen, waardoor de scheids het eindsignaal gaf met een stand van 7-6. Met toch wel een beetje een teleurstelling gingen we de kleedkamer in, maar we zijn er van overtuigd dat we ze de volgende keer ingaan maken. Ook zeiden we in de kleedkamer nog dat Sander en Jis goed speelden en waren we het er allemaal over eens dat ze de volgende keer weer mee mochten doen! 

Volgende week zaterdag 21 april spelen we om 13:00 een thuiswedstrijd tegen Thrianta.