Afgelopen zaterdag stond de laatste veldwedstrijd voor de zaalperiode op het programma. De PLUS Cappendijck-formatie reisde af naar het verre Woudenberg. De vorige wedstrijd tegen deze tegenstander eindigde met een stand van 16-19 in het voordeel van Woudenberg; tijd voor revanche.

In de aanval startten Jarno Hein, Sem Dekker, Laura Doldersum en Mandy Schuring. Het verdedigende vak bestond uit Corneel Kikkert, Ruben Biemolt, Birgit Strijker en Estelle Boes. De verdediging wist vrij snel na het fluitsignaal de bal te onderscheppen. Deze actie werd al gauw beloond door een doelpunt van Jarno Hein. Helaas duurde deze pret niet voor lang: Woudenberg antwoordde met twee tegendoelpunten. Hierna ging het redelijk gelijk op: een strafworp mee, een strafworp tegen en regelmatig weten beide ploegen tot scoren te komen. In de rust staat het 13-10.

In de rust pepte hoofdtrainer Rick Duinkerken de PLUS Cappendijck-formatie op. Het was niet nodig om deze wedstrijd te verliezen, maar er moest zeker wat gebeuren.

De tweede helft ging van start. Het om en om scoren van beide partijen zette voort. Ook krijgt HHV nog een strafworp en vrije bal mee. Toch weet Woudenberg in de loop van de tweede helft het scoren vol te houden, HHV lijkt hier meer moeite mee te hebben. Het laatste kwartier weten de Hollandschevelders maar 2 keer te scoren, waar Woudenberg dit 7 keer doet. Na een aantal (vak) wissels aan de kant van de Hollandschevelders lijkt het weer eventjes beter te gaan. Toch blijkt Woudenberg deze laatste veldwedstrijd beter in vorm. Op deze manier weet Woudenberg de punten thuis te houden. De wedstrijd eindigt met een score van 25-17.