Afgelopen zaterdag trad de PLUS Cappendijck-formatie aan tegen oude bekende: Elburg 1. Net als het tweede team van HHV wilde het eerste de punten ook in Hollandscheveld houden. Trainer en coach Rick Duinkerken hamerde hierop tijdens de bespreking. Het team moest net als de wedstrijd van vorige week een goede start maken in de eerste helft en de eindstand van de wedstrijd in die helft al gaan bepalen. Zo gingen de spelers dan ook de wedstrijd in. In de avond startten Jarno Hein, Sem Dekker, Laura Doldersum en Mandy Schuring. In de verdediging startte Corneel Kikkert, Ruben Biemolt, Estelle Boes en Birgit Strijker.

Zoals Rick had aangegeven in de bespreking startte HHV 1 niet. Hierdoor wist Elburg dan ook al gauw met 0-2 voor te staan. Gelukkig wist HHV zich te herpakken en scoorden Ruben en Estelle om de stand weer gelijk te maken. De stand ging gelijk op maar Elburg wist dit niet vol te houden. HHV scoorde er maar liefst 4 punten bij. Zo gingen de ploegen met een stand van 9-6 de rust in.

In de rust gaf Rick aan dat het een slappe hap was. Het tempo was niet hoog genoeg en het ontbrak aan felheid. HHV 1 wist dit in de tweede helft dan ook op te pakken. Het tempo nam toe, net als de felheid van de spelers. Jarno, Laura, Ruben en Estelle scoorden al gauw weer wat doelpunten waarop Elburg helaas niet meer kon antwoorden. Zo floot scheidsrechter S. van Dijk de wedstrijd af met een stand van 17-12.

Na de wedstrijd werden er nog een aantal spelers welkom geheten bij de selectie met een creatieve ontblauwing. Daarna werd de avond afgesloten met een geslaagd s(z)oepfeest. Volgende week speelt de selectie beide uit tegen Woudenberg. Het tweede 14.00 en het eerste volgt daarna om 15.30.