Zaterdag 15 oktober stond wederom een uitwedstrijd op het programma voor de selectie van HHV. Waar het begin het seizoen met drie wedstrijden verlies stroef verliep voor de PLUS Cappendijck-formatie, lijkt het team nu op dreef. De afgelopen twee wedstrijden werden weer gewonnen door de Hollandschevelders; deze lijn moet worden doorgezet.

In de aanval begonnen Jarno, Sem, Laura en Mandy. Het verdedigende vak bestond uit Corneel, Ruben, Birgit en Estelle. Na het fluitsignaal nam Rheko de bal uit. HHV wist de bal snel te onderscheppen, uit te brengen naar het andere vak en daar tot scoren te komen. Jarno opende de wedstrijd met twee doelpunten aan de kant van HHV. Dit herhaalde zich, HHV wist wederom snel de bal te heroveren waarna het aanvalsvak vrijwel direct scoorde; een stevige start voor de Hollandschevelders. Het eerste kwartier van de wedstrijd wist Rheko de doelpuntenreeks van HHV nog af en toe te onderbreken door zelf ook te scoren, echter niet voor lang. In de 16e minuut werd het vierde doelpunt aan de kant van Rheko gescoord; de stand werd 4-8 in het voordeel van HHV. In de vijftien minuten die volgden tot de rust liet HHV ziet waartoe ze in staat waren. De doelpuntenmachine sloeg even op hol; er werd elke minuut gescoord, soms zelfs meerdere doelpunten binnen één minuut. Tegen het einde van de eerste helft viel het vijfde doelpunt van Rheko. De ruststand werd 5-15.

In de rust sprak hoofdtrainer Rik Duinkerken de PLUS Cappendijck-formatie in de kleedkamer. Hier en daar wat verbeterpuntjes om op te letten en vooral niet denken dat we er al zijn luidde de boodschap. De spelers betraden het regenachtige veld om de wedstrijd te vervolgen. Waar de doelpuntenmachine de eerste helft op volle toeren draaide, leek de vaart er wat uit te zijn. Rheko luidde de tweede helft van de wedstrijd in met een doelpunt. De Hollandschevelders werden hierdoor weer wakker geschud en antwoordden vrijwel direct met een doelpunt aan de kant van HHV. Waar in de eerste helft het ene na het andere doelpunt viel, was dit in de tweede helft niet het geval. Er werden meer ballen onderschept en de korf werd minder snel gevonden. Toch wisten de Hollandschevelders hier en daar nog te scoren; vijf doelpunten in de tweede helft inclusief een strafworp.

Waar de PLUS Cappendijck-formatie in de eerste helft overtuigend wist te spelen, was dit in de tweede helft minder. Toch was het totaal meer dan genoeg om de punten mee te nemen naar Hollandscheveld. De eindstand bedroeg 7-19 en zo werd de derde wedstrijd op rij gewonnen. Ondanks het een eind rijden is naar Rheko was het dus niet voor niets; de spelers reden met een reden naar Rheden.