1WhatsApp Image 2021 09 14 at 144820

Na een lange periode stond eindelijk onze eerste competitiewedstrijd op het programma. HHV 4 moest aantreden tegen Niek 1 uit in Pesse. Wegens enkele wijzigingen in de samenstelling konden we over maar 3 heren beschikken, maar gelukkig wilde Remco Sok met ons meedoen.

Afgelopen zaterdag 11 september heeft HHV weer haar eerste wedstrijd gespeeld. Na een jaar van geen wedstrijden spelen en af en toe trainen, waren we er weer aan toe met z’n allen. Onze eerste wedstrijd moesten we gelijk helemaal afreizen naar Sparta Nijkerk. Het was een lange rit, maar er was een heleboel gezelligheid onderweg.  

Zaterdag 11 september reisde HHV 2 af naar Wolvega om het op te nemen tegen SIOS/Jumbo Wolvega 3. Na een iets langere voorbereiding dan gewoonlijk, inclusief een oefenwedstrijd tegen Elko en een oefentoernooi bij Juventa, was het dan eindelijk tijd voor deze eerste competitiewedstrijd. 

Na een lange warming up in het zonnetje begon het 2e ietwat later dan gepland aan de wedstrijd tegen Zwart Wit. In de aanval startten Irene, Gerana, Jorn en Glenn. Verdedigend waren Estelle, Laura, Sander en Stef opgesteld. 

WhatsApp Image 2020 10 10 at 190248

Op deze regenachtige zaterdagmiddag mocht de selectie van HHV aantreden tegen Zwart-Wit in Delden. Met het filosofische woord 'ubuntu' van coach Rick Duinkerken werd de voorbespreking afgesloten en kon het team zich voorbereiden op de wedstrijd.