Groningen – Zaterdag 19 januari 9:50 sporthal De Marke... daar stonden we dan met ons goede gedrag op elkaar te wachten om naar Groningen te vertrekken, om De Parabool 6 aan ons overwinningslijstje bij te schrijven.

Hollandscheveld – Woensdag 16 januari mocht HHV 3 eindelijk weer de zaal in om de koppositie in deze reserve 4e klasse te verstevigen door DTL 2 te verslaan in sporthal De Marke. DTL 2 die op dat moment 5 punten had weten te verzamelen, zou graag de punten mee nemen om zo in de buurt van de koppositie te komen.

hhv1 01 2

HHV speelde zaterdag in sporthal de Brug hun thuiswedstrijd. De PLUS Cappendijck-formatie moest aantreden tegen koploper Udiros, die één punt boven HHV stond. In de aanval van HHV startten Jarno Hein, Arjan Schuring, Mandy Schuring en Janique Zomer. In de verdediging van HHV startten Fabian Smit, Corneel Kikkert, Sanne Schiphof en Lisa Pekel.

Na wat ronddwalen op zoek naar een parkeerplek kan deze avond starten met Irene, Stef, Linda en Remon in de verdediging. Aan Carine, Rian, Sidney en Sem is het de eer om het spits af te bijten in de aanval.

Balk, afgelopen zaterdag moest HHV aantreden tegen DTG, deze ploeg stond tweede op de ranglijst met 1 puntje achter de PLUS Cappendijck-formatie.