Na een lange warming up in het zonnetje begon het 2e ietwat later dan gepland aan de wedstrijd tegen Zwart Wit. In de aanval startten Irene, Gerana, Jorn en Glenn. Verdedigend waren Estelle, Laura, Sander en Stef opgesteld. 

WhatsApp Image 2020 10 10 at 190248

Op deze regenachtige zaterdagmiddag mocht de selectie van HHV aantreden tegen Zwart-Wit in Delden. Met het filosofische woord 'ubuntu' van coach Rick Duinkerken werd de voorbespreking afgesloten en kon het team zich voorbereiden op de wedstrijd. 

Zaterdagmiddag 3 oktober stond HHV 2 al op tijd op het veld. De spieren werden opgewarmd, alle spelers waren aan het inschieten en de live stream werd gereed gemaakt. In de aanval begonnen: Sander, Stef, Joanna en Laura en in de verdediging begonnen Fabian, Sidney, Carine en Irene. 

Afgelopen zaterdag mocht de PLUS Cappendijck-formatie aantreden tegen VZK/DIO/Donkerbroek/ODIS 1 uit het Friese Haule. De afgelopen twee gespeelde wedstrijden was HHV niet in topvorm en miste er wat overtuiging, waardoor er vandaag met gewijzigde vakken werd gestart. In de aanval startten Corneel Kikkert, Richard Botter, Janique Zomer en Birgit Strijker. Het verdedigingsvak bestond uit Jarno Hein, Ruben Biemolt, Lisa Pekel en Mandy Schuring. 

Afgelopen zaterdag trad het 2e van de PLUS Cappendijck-formatie aan tegen de ploeg uit Enschede, Rigtersbleek 2. Vol goede moed reisde het team af naar het mooie Enschede. Verkeerde afslagen werden genomen en 1 auto met spelers stond zogenaamd in Almelo geparkeerd. Maar uiteindelijk stond HHV 2 op de juiste tijd, met warmgelopen spieren, in het veld. De ploeg was goed voorbereid en zeer gefocust. HHV 2 moest het namelijk opnemen tegen koploper Rigtersbleek en dit beloofde een spannende pot te worden.