1DSC 0789

Zaterdag 26 oktober mocht de PLUS Cappendijck-formatie het opnemen tegen Elburg 1 in hun laatste veldwedstrijd van het najaarsseizoen.

HHV3Thrianta3 19 okt19

Afgelopen zaterdag was de laatste veldwedstrijd voor HHV 3. Deze wedstrijd speelden we tegen Thrianta 3, waarvan we vorige week met 9-17 hadden gewonnen. In de aanval startten: Remco, Dennis, Linda en José. In de verdediging: Carmen, Chris, Sander ten Caat en Menno. Reserves: Trijn en Sander Biemolt.

Afgelopen zaterdag trad de PLUS Cappendijck-formatie thuis aan tegen Emmeloord. Bij aanvang van de wedstrijd stonden de Emmeloorders op de zevende plek van de ranglijst, HHV was nog altijd koploper. Voor de koplopers dus zaak om deze wedstrijd winnend af te sluiten.

1DSC 0027

Afgelopen zaterdag, 12 oktober, stond de wedstrijd Thrianta 3 - HHV 3 op het programma. Beide teams kenden elkaar en daardoor lagen de winkansen open. Voor HHV 3 startten in de aanval: Remon, Johan, Carmen en Manon en in de verdediging: Sander, Menno, Chris en José, reserve: Trijn.

HHV 1

Afgelopen zaterdag reisde de PLUS Cappendijck-formatie af naar Nieuwhorne om aan te treden tegen Udiros. Een bekende want in het afgelopen zaalseizoen speelden beide ploegen ook tegen elkaar. Toen wist HHV in de laatste uitwedstrijd niet te winnen waardoor HHV de kampioenskansen vergooide en een Udiros er met de titel vandoor ging. HHV begon de competitie sterk en wist tot nu toe alle wedstrijden nog te winnen. Udiros had in de afgelopen 5 wedstrijden 6 punten behaald. Voor beide ploegen was het van belang om de punten binnen te slepen. Voor de Hollandschevelders om de koppositie te verstevigen en voor de thuisspelende partij om aansluiting te houden bovenin in de ranglijst.