Afgelopen zaterdag 18 juni mocht HHV 1 aantreden tegen KVZ uit Zutphen. Vooraf wisten we dat dit een lastige wedstrijd zou gaan worden, omdat KVZ bij winst kampioen zou worden. Bij de vorige wedstrijd tussen beide ploegen wist KVZ de wedstrijd te winnen met een stand van 19-12. De PLUS Cappendijck-formatie zou er vandaag alles aan gaan doen om de punten in Hollandscheveld te houden.

WhatsApp Image 2022 05 21 at 44840 PM

Om 12:30 vertrokken we met HHV 1 naar Emmeloord. Een uurtje in de auto en toen kwamen we aan bij de korfbalclub in Emmeloord. Opvallend waren de blauwe kunstgras velden, waar HHV 2 al op aan het spelen was tegen Emmeloord 2. Hierbij floot de scheids af bij een stand van 9-9. Nu was het aan de PLUS Cappendijck-formatie de beurt om tegen Emmeloord te spelen.

Afgelopen zaterdag trad de Plus Cappendijck formatie thuis aan tegen Regio uit Vaassen. De eerste thuiswedstrijd op het veld nadat de korfballers de zaal weer in wisselden voor het veld. Regio is een bekende voor de Hollandschevelders. Voor de winterstop wist HHV in Vaassen in een wedstrijd met weinig doelpunten te winnen met een stand van 11-15. De verschillen in de tweede klasse C zijn klein. Hierdoor is er nog van alles mogelijk. Het was dus van belang voor de blauw witten om op deze zonnige zaterdag de punten in de wacht te slepen.

Op 26 maart 2022 stond de laatste wedstrijd voor HHV 1 van de ‘halve’ zaalcompetitie op het programma tegen Oranje Zwart 1 uit Zwolle. Voor beide ploegen was deze wedstrijd een duel om wie de promotiewedstrijden mochten gaan spelen.

De voorgaande wedstrijden tegen Oranje Zwart werden verloren. De vorige wedstrijd werd maar nipt verloren met 1 doelpunt verschil. HHV moest alles op alles zetten om deze stijgende lijn door te zetten om deze keer de punten mee te kunnen nemen naar Hollandscheveld.

Afgelopen zaterdag heeft de PLUS Cappendijck-formatie haar laatste thuis wedstrijd mogen spelen. Deze wedstrijd was tegen koploper KVZ 1 en beloofde een spannende wedstrijd te worden. Coach en trainer Rick Duinkerken gaf de ploeg van te voren mee om alles op alles te zetten om de punten thuis te houden.