DSC 0008

Afgelopen zaterdag trad HHV 4 aan tegen Thrianta 3 in het Activum in Hoogeveen. HHV 4 deelde de eerste positie in de poule samen met ROG 5, terwijl Thrianta 3 de rode lantaarn droeg. Thrianta had echter al eerder van onze mede-koploper gewonnen dit seizoen, dus we wisten dat we ze niet moesten onderschatten.

Voor HHV 4 stond afgelopen zaterdag de derby tegen Niek 1 op het programma. De wedstrijd in Ruinen werd door HHV 4 winnend afgesloten, maar dat gaf geen garanties voor vandaag. Voor HHV 4 startten in de aanval: Johan, Menno, José en Trijn en in de verdediging: Jeroen, Sander, Chris en Anouk. Reserves: Manon, Joanna en Dennis. Scorebord: Carmen.

1DSC 0460

Zaterdag is de mooiste dag van de week. Na weer een week hard trainen mochten de pupillen van coach John Bijl aantreden tegen KV Apeldoorn. Voorafgaand aan de wedstrijd gaf de coach aan dat HHV moest doen wat ze op trainingen ook lieten zien. Werk voor elkaar, pak de goede kansen, beloon jezelf. Dan houden we de punten hier.

DSC 0462

Hollandscheveld - De PLUS Cappendijck-formatie trad afgelopen zaterdag aan tegen EKC Nääs in Enschede. EKC Nääs is koploper van poule 2A. HHV is de achtervolger en is gebrand om deze wedstrijd te winnen. De uitwedstrijd in Enschede ging voor de ploeg uit Hollandscheveld helaas verloren.

1WhatsApp Image 2020 02 09 at 091255 1

Hollandscheveld – zaterdag 8 februari mocht het 4e team van NKC’51 aantreden tegen het 3e van HHV. De uitwedstrijd was destijds een zware fysieke wedstrijd, maar werd gewonnen door HHV met 10-17. HHV dat nog steeds op kampioenskoers is en NKC een goede middenmoter is met veel doelpunten voor waren de juiste ingrediënten voor een mooie wedstrijd.