HHV3 veld voorjaar eindstand

Afgelopen zaterdag speelde HHV 3 de derby tegen Thrianta 3 in Hoogeveen. Thuis werd er gewonnen, maar Thrianta 3 blijft een moeilijke tegenstander en we zullen moeten blijven scoren om een wedstrijd winnend af te sluiten. In de aanval startten: Menno, Jis, Carmen en Maaike en in de verdediging: Luke, Remon, Manon en José. Reserves: Trijn en Sander Biemolt.

1WhatsApp Image 2019 05 11 at 18.09.42 1

HHV 3 speelde vorige week zaterdag tegen Niek 1 in Pesse. Thuis had HHV 3 gewonnen, maar Niek 1 blijft altijd een lastige tegenstander. In de aanval startten: Menno, Dennis, Maaike en Chris en in de verdediging: Remon, Luke, Carmen en Manon. Reserve: Trijn.

WhatsApp Image 2019 06 18 at 21.52.11 6

Vorige week zaterdag moest HHV 3 aantreden tegen d’Ommerdieck 2 uit Niewleusen. De uitwedstrijd was net met 1 punt verloren, dus HHV 3 zou nu wel de punten in eigen huis willen houden. Op een winderig veld kon de wedstrijd beginnen. In de aanval startten: Sander, Menno, Carmen en Chris en in de verdediging: Dennis, Luke, José en Manon. Reserves: Maaike en Trijn.

HHV2

Afgelopen zaterdag was het tweede te vinden in het verre Zutphen. Daar startten Arno, Ruben, Ilse en Laura in de aanval en Sidney, Sem, Birgit en Tiffany in de verdediging.

HHV1

Afgelopen zaterdag mocht de PLUS Cappendijck-formatie uit aantreden tegen het eerste team van ROG uit Groningen. De laatste wedstrijd voor de zomerstop waarbij er voor beide ploegen niks meer op het spel stond.