DSC 0856

Zaterdag 15 december stond de wedstrijd HHV 1 tegen Rood-wit 1 op het papier onder leiding van scheidsrechter Pedro Okken.

In de aanval startten Jarno Hein, Arjan Schuring, Mandy Schuring en Janique Zomer. In de verdediging begonnen Corneel Kikkert, Fabian Smit, Lisa Pekel en Sanne Schiphof.

Hollandscheveld – zaterdag 15 december 2018 mocht HHV 3 aantreden om 12:10 tegen ROG 5. ROG 5 die de afgelopen 3 wedstrijden had verloren zou ongetwijfeld vandaag punten mee willen nemen naar Groningen. HHV 3 daar in tegen had al 3 wedstrijden gewonnen en is daarmee koploper in deze poule en wil dit graag zo houden. Dat betekende dat wij vanaf minuut 1 vol energie zou spelen om te laten zien waarom wij op dit moment bovenaan staan...

HHV 4

De 2de zaalwedstrijd van HHV 4 was ook een uitwedstrijd deze keer tegen de buren van vorige week, It Fean/Boelenslaan 3 uit Surhuisterveen. Dus de weg was bekend. Omdat Maaike wegens een blessure niet mee kon doen, hadden we naast 4 heren ook maar 4 dames. Net genoeg om deze wedstrijd te kunnen spelen. HHV 4 startte in de aanval met Jeroen, Sander, Carmen en Chris en in de verdediging met Menno, Luke, José en Trijn.

Op een heerlijk tijdstip vertrekken we naar de wedstrijd. Om 19.35 zouden we beginnen met het spelen van een korfbalwedstrijd. Tenminste, daar zou je vanuit gaan. Na de eerste voltreffer van Glenn veranderde deze wedstrijd al snel in een wedstrijdje vrije ballen nemen. Dit leverde veel ergernis op aan de kant en in het veld. De vrijeballen werden voor het minste en geringste uitgedeeld. Door beide teams zijn er weinig punten gehaald uit deze kansen. Onze tegenstanders konden geen vrijebal op de korf mikken door de snelheid van onze verdedigers.

WhatsApp Image 2018 12 09 at 00.03.41 3
Oentsjerk – zaterdag 8 december was het na een drukke dag vol werk, boodschappen, coachen en aanrommelen in huis, dan om 18:30 eindelijk tijd om te vertrekken naar de 3e wedstrijd van ons seizoen. We mochten aantreden tegen De Wâlden 5, die nog maar 1 wedstrijd had gespeeld en wel tegen DTL 2, die wedstrijd werd verloren met 9-15. Waardoor zij voor hun thuispubliek nu wel de punten wilden houden. Wij daar in tegen hadden al 2 wedstrijden gewonnen en wilden deze goede reeks doorzetten. Ook dit werd een mooi pittig potje.