2021 10 30HHV4Kampioen
Afgelopen zaterdag speelde HHV 4 de laatste veldwedstrijd tegen Meko ’74 1. Na de verliespartij van vorige week, moest er deze week gewonnen worden voor het kampioenschap.

HHV 4 startte in de aanval met: Jeroen, Johan, Chris en Nine en in de verdediging met: Remon, Jan, Manon en Trijn. Reserve: José en Giordano.
Zaterdag 30 oktober stond HHV 1 voor de 2e keer in de competitie tegen Sparta 1. Wij zagen dit als een revanche op vorige wedstrijd tegen Sparta die we jammer genoeg met 22-14 verloren hadden.

Afgelopen zaterdag nam HHV 2 het op tegen SIOS/Jumbo Wolvega 3, een tegenstander waar ze de competitie op 11 september mee startten. Die dag was het hetzelfde weer als deze week, veel regen, maar gelukkig op kunstgras. Harde ondergrond was op de Oosthoek ver te zoeken.

Zaterdag 16 oktober stond de wedstrijd HHV 1 tegen Thrianta 1 op de planning. Het was droog weer en de lijn van het veld stond al snel vol met fanatieke supporters. Beide teams waren bereid 100% te geven en de punten binnen te halen. Het beloofde een spannende pot te worden.
Deze zaterdag speelde HHV om de punten thuis te houden. Allereerst was het aan 2, dat toch een mooi team heeft weten samen te stellen dankzij de inzet van sterke ‘oud’ selectiespelers. In de aanval startte Joanna, Rolanda, Menno en Gerjo. In de verdediging begonnen Laura, Gerana, Sem en Sander. Arno en Margreet stonden wissel.