1DSC 0558

Afgelopen zaterdag trad de PLUS Cappendijck-formatie aan tegen Rodenburg 2 in het mooie Hollandscheveld. Coach John Bijl besloot de traditie voort te zetten en zijn peptalk kort en bondig te houden. Rodenburg stond immers één plek boven ons dus het was van belang om de punten thuis te houden.

DSC 0544
HHV was de nummer twee voor deze wedstrijd en kon in dit rechtstreekse duel een gat creëren tussen nummer hen en nummer drie.
 
In de aanval begonnen:
Richard Botter, Corneel Kikkert, Sanne Schiphof en Janique Zomer.
En in de verdediging begonnen:
Jarno Hein, Stef Zwartscholten, Mandy Schuring en Birgit Strijker.

1WhatsApp Image 2020 02 29 at 224358 1

Hardenberg – met de wedstrijd van afgelopen donderdag tegen HKC (He) 3 (13-13) nog in de benen mocht HHV 3 zaterdag 29 februari op bezoek bij Juventa 2. HHV had inmiddels 3 punten (en 1 wedstrijd meer) voorsprong opgebouwd, maar de thuiswedstrijd werd destijds kansloos verloren met 9-16. Voor beide geldt, om in de race te blijven van het kampioenschap moest er gewonnen worden. HHV dat gebrand is om dit leuke seizoen super af te sluiten wil er alles aan doen om te winnen. De juiste ingrediënten voor een mooie korfbalmiddag.

Afgelopen zaterdag trad de PLUS Cappendijck-formatie uit aan tegen WSS uit Oude Pekela. De Hollandschevelders staan momenteel op de tweede plaats in de 2e klasse A. De thuisspelende ploeg bevindt zich in de onderste regionen van de ranglijst. Ondanks het verschil op papier hield de ploeg van Rick Duinkerken er rekening mee dat het geen gemakkelijke wedstrijd zal worden en dat er gestreden zou worden om de punten mee terug te nemen.

DSC 0008

Afgelopen zaterdag trad HHV 4 aan tegen Thrianta 3 in het Activum in Hoogeveen. HHV 4 deelde de eerste positie in de poule samen met ROG 5, terwijl Thrianta 3 de rode lantaarn droeg. Thrianta had echter al eerder van onze mede-koploper gewonnen dit seizoen, dus we wisten dat we ze niet moesten onderschatten.