WhatsApp Image 2019 03 21 at 06.34.55 1

Hollandscheveld – Woensdag 20 maart kwam De Wâlden 5 op bezoek bij HHV 3 voor de inhaalwedstrijd. Met nog 3 wedstrijden te gaan in dit zaalseizoen is het einde bijna in zicht. De Wâlden dat 5 punten bij elkaar heeft weten te sprokkelen en de uitwedstrijd die met 13-22 door HHV 3 was gewonnen gaven ons moed om deze wedstrijd ook aan de overwinningskar te binden.

WhatsApp Image 2019 03 21 at 20.55.28 1
Afgelopen zaterdag speelde HHV 4 thuis tegen Odis 1. Uit hadden we net verloren, dus waren we extra gemotiveerd om vandaag wel de punten in huis te houden. Voor HHV 4 startten in de aanval: Sander, Edwin, Maaike en Chris en in de verdediging: Dennis, Remon, Carmen en José. Reserve: Trijn en Menno.

b1
Zaterdag 16 maart — Wij (HHV B1) hadden een wedstrijd tegen Thrianta B1. Voor de tijd was de spanning hoog aangezien we deze wedstrijd moesten winnen om kampioen te worden. Los daarvan zijn dit (naar mijn mening) onze moeilijkste tegenstanders.

DSC 1073

In de voorbespreking kregen we een bemoedigende bespreking. Iedereen had zin in de wedstrijd en de punten zouden zeker niet met DTG meegaan.

Aanval: Ruben, Glenn, Mariëlle en Rian
Verdediging: Sidney, Sem, Laura en Irene

DSC 1095

Hollandscheveld — De selectie van HHV moest afgelopen zaterdag tegen DTG, die voor aanvang van deze wedstrijd 2 punten boven HHV stond. De PLUS Cappendijck-formatie begon de wedstrijd met in de aanval, Janique Zomer, Mandy Schuring, Stef Zwartscholten en Jarno Hein. In de verdediging startten Sanne Schiphof, Lisa Pekel, Fabian Smit en Corneel Kikkert.