1WhatsApp Image 2019 05 18 at 15.31.53

Afgelopen zaterdag speelde HHV 3 thuis de derby tegen Thrianta 3. In de aanval startten: Dennis, Luke, José en Trijn en in de verdediging: Menno, Sander, Chris en Maaike. Reserves: Remon en Carmen. Bijhouden scoreverloop: Michael.

1DSC 1219

Na de overtuigende overwinning van vorige week tegen TOP, stond de PLUS Cappendijck-formatie met vol vertrouwen klaar. Deze keer tegen een ploeg waarbij de onderlinge strijd al jaren bezig is, namelijk Elko uit Elim.

HHV startte in de aanval met Jarno Hein, Stef Zwartscholten, Janique Zomer en Mandy Schuring, in de verdediging startten Fabian Smit, Corneel Kikkert, Lisa Pekel en Irene Hartman.

b1

Afgelopen zaterdag 11 mei hebben we een wedstrijd tegen ZKC’19 B1 uit Zuidwolde gespeeld. Voorafgaand aan de wedstrijd stonden wij op 2 punten na een eerste winst op Noordenveld B2 uit Roden. ZKC’19 B1 stond op 0 punten na een eerste verlies op Thrianta B1 uit Hoogeveen. We wisten dat deze wedstrijd niet makkelijk ging worden, omdat we in de zaal nog een wedstrijd van Zuidwolde hadden verloren. Er werd bij de bespreking ook gezegd dat we ons eigen spel moesten spelen en veel moesten schieten. Na de bespreking liepen we het veld op om warm te lopen. Iedereen liep op één lijn, maar ik liep als enige op mijn eigen tempo. ;)

1WhatsApp Image 2019 05 11 at 18.09.42 1

Na 2 weken rust stond er afgelopen zaterdag de 2de veldcompetitiewedstrijd voor HHV 3 op het programma. Niek 1 was onze tegenstander. Niek 1 is geen onbekende tegenstander dus wisten we wat ons te doen stond. In de aanval startten: Maaike, Chris, Sander ten Caat en Menno en in de verdediging: Manon, José, Dennis en Luke. Reserves: Trijn, Jis en Sander Biemolt.

DSC 1205

In de eerste thuiswedstrijd op het veld, na het spelen van een goede zaalcompetitie, ontving de PLUS Cappendijck-formatie TOP uit Vroomshoop als tegenstander.

HHV startte in de aanval met Jarno Hein, Stef Zwartscholten, Birgit Strijker en Mandy Schuring. De verdediging begon met Fabian Smit, Corneel Kikkert, Lisa Pekel en Irene Hartman.