HHVbegincompetitie

Eindelijk weer korfbal duels, hapje en drankje, kortom gezelligheid bij HHV

18 september speelt de selectie van HHV eindelijk weer een thuiswedstrijd. Omdat we eindelijk weer met z’n allen naar het veld kunnen organiseert de Jeugdactiviteiten commissie een welkom terug weekend.

Op vrijdag 17 september om 18:30 verwachten wij alle jeugdteams bij de kantine. Samen worden er spandoeken gemaakt zodat de selectie de volgende dag goed aangemoedigd kan worden. Van elk team verwachten we dat er minimaal een trainer of coach aanwezig is. Lukt dit niet? Vraag dan even een van de ouders. Wanneer een team helaas verhinderd is horen wij dit graag. Voor het maken van de spandoeken zijn wij nog op zoek naar lakens. Wie heeft er lakens voor ons?

Op zaterdag start de wedstrijd van HHV 2 om 14:00. Aansluitend om 15:30 speelt HHV 1. We hopen dat de support van de jeugd (maar ook van ouders, overige leden etc.) zorgt voor 2 mooie overwinningen. Na afloop van de wedstrijd zal er om 17:30 gestart worden met de barbecue. Hiervoor kun je je opgeven voor 10 september bij Laura Doldersum 0646570566 of Janique Zomer 0637114517. Volwassenen betalen 7,50 per persoon en kinderen tot en met 12 jaar 3,-.

We hopen jullie te zien in het weekend van 17 & 18 september!

Groetjes de Jeugdactiviteiten commissie.

Laura Doldersum, Janique Zomer, Luke Meinen en Corneel Kikkert

HHVWelkomTerug