Inderdaad onze jeugd tot 18 jaar mag weer in groepsverband gaan sporten. Dat vinden wij en jullie waarschijnlijk ook, hartstikke leuk ! Er zijn echter wel wat voorwaarden, welke we graag nader toelichten in dit bericht. De regels die we hebben meegekregen van de overheid en het RIVM zullen wij volgen zolang als dit nodig is.

Ik wil iedereen met klem wijzen op het feit dat we de regels strikt zullen naleven en dat wij als bestuur hier dan ook op zullen toezien. We willen tenslotte graag met z’n allen blijven sporten (het liefst ook de senioren zodra dit weer kan). Daarom zal er tijdens de trainingen altijd iemand van het bestuur aanwezig zijn om de trainers te ondersteunen in het handhaven van de maatregelen. Als kinderen of ouders zich niet aan de regels houden zijn wij genoodzaakt maatregelingen te treffen. Omdat we anders een boete van €4000 riskeren. Deel nu alvast de regels met je kind, herhaling is het beste wat er is. Leg ze het belang van de maatregelen ook uit. Laten we de maatregelen als de nieuwe “normaal situatie” omarmen, alleen op die manier zullen we dit niet als regels ervaren.

Er wordt in de teams zoals afgelopen jaar getraind dus nog niet in een nieuwe samenstelling. In principe geeft de eigen trainer training. Omdat sommige trainers werken in een vitaal beroep of zelf behoren tot de risicogroep kijken we naar een vervanger. Zoals jullie in het protocol kunnen lezen geldt er voor de kinderen vanaf 12 jaar de regel dat er anderhalve meter afstand gehouden moet worden. Aangezien in de C1 zowel kinderen onder de 12 als boven de twaalf spelen hebben we in overleg met de TC afgesproken om bij dit team voor alle kinderen de anderhalve meter te handhaven.

Trainen is op eigen risico. Als bestuur kunnen wij voorstellen dat ouders en/of kinderen zelf twijfelen om te komen trainen vanwege verschillende redenen. De trainingen zijn niet verplicht dus we snappen het dat je er voor kiest om niet te komen. Geef dit dan wel even door aan de trainers zodat ze weten op wie ze kunnen rekenen.

Als er vragen zijn kunnen jullie contact met mij opnemen. Mijn telefoonnummer is 0644126868. Appen kan natuurlijk altijd. Telefonisch ben ik elke werkdag vanaf 16:00 bereikbaar.

Ik hoop dat voor de kinderen het fijne trainingen worden is deze rare tijd. Laten we samen de verantwoording dragen voor een goede uitvoer van de maatregelen. Denk daarbij goed aan het protocol en neem geen risico voor jezelf en anderen!  Ben je verkouden, hoest je of heb je koorts kom dan niet trainen uiteraard geld dit ook voor de ouders!


Desinfecteren:
Een ieder moet zijn eigen tube meenemen.

 

Namens het bestuur,

Bé Kikkert

 

Trainingen vanaf dinsdag 5 mei.

Op dinsdag

Van 18.15 uur tot 19.00 uur KKLUP  Anouk en Jeffrey

Van 18.30 uur tot 19.30 uur F1  Rianne Bijl

Van 18.45 uur tot 19.45 uur D1  Laura Bremer

Van 20.00 uur tot 21.00 uur A1  Jarno, Stef

Van 20.00 uur tot 21.00 uur A2 Edward en Richard


Donderdag

Van 18.30 tot 19.30 uur C1  Gerwin en Margreet

Van 19.00 uur tot 20.00 uur B1 Birgit en Janique

 

Trainers zelf de korven en palen opzetten!