Op maandag 17 september 2018 tijdens de ledenvergadering van CKV HHV hebben wij afscheid genomen van een twee tal bestuursleden. 

Sinds januari 2011 zat Harold Hummel in het bestuur en hield zich met allerlei dingen bezig binnen de vereniging. Sinds juli 2013 nam hij het voorzitterschap over van Jan Lunenborg. Contact met gemeente, nieuwe trainers voor de selectie, waren oa taken van de voorzitter. Nu door werk en aankomende verhuizing heeft Harold Hummel het voorzitterschap naast zich neer gelegd. Wij willen Harold heel erg bedanken voor zijn inzet, tijd en energie voor zijn taken! 
We hebben het een aantal maanden zonder voorzitter moeten doen en zoektocht gestart. Gelukkig hebben wij Bé Kikkert bereid gevonden om de functie tijdelijk op te pakken! Hier zijn we heel blij mee, want een vereniging zonder voorzitter kan natuurlijk niet! Bé, wij wensen je veel plezier en succes binnen deze functie! 

Ook onze secretaresse Trijntje Kuiper-Fieten heeft na 15 jaar aangegeven dat het tijd is om te stoppen! Dit is zeker een applaus waard! Wij vinden het heel erg jammer dat Trijntje stopt. Wij hebben Rina Zwiep benaderd voor deze functie. Zij heeft een aantal keer de vergaderingen bijgewoond om te kijken wat deze functie nou precies inhoud, een neemt vanaf nu de taken van Trijntje over! Ook hier zijn we heel blij mee! Ook willen wij beide dames graag bedanken voor de tijd en inzet voor het invullen van deze functie! 

Na 4 jaar penningmeester te zijn geweest heeft Jaap Hage vanaf januari 2018 het stokje overgegeven aan Jeffrey Zomer. Zo hebben we weer een volwaardig bestuur met een aantal nieuwe gezichten!