Afdrukken


Over ruim een maand speelt TeamNL Korfbal het EK in Friesland. In Drachten, Gorredijk, Leeuwarden en Heerenveen spelen de zestien beste landen van Europa om de EK-titel én om een ticket voor het WK, volgend jaar in Zuid-Afrika.

Donderdag is de kaartverkoop voor het finaleweekend in Sportstad Heerenveen gestart. Ga naar thisiskorfball.com en bestel jouw tickets!

Vrijwilligers
Lijkt het je leuk om als vrijwilliger te helpen bij het EK (13-21 oktober)? De toernooiorganisatie is op zoek naar korfballiefhebbers, die breed inzetbaar zijn (bijvoorbeeld als chauffeur, cameraman, begeleider van een land, tribunecontroleur, kaartverkoper, etcetera). Wij bieden je uiteraard kleding, eten en drinken en vooral; een onvergetelijke ervaring. Interesse? Voor aanmelden en vragen: stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld in de mail je naam en leeftijd en geef aan welke rol(len) je graag zou willen vervullen. Je aanmeldgegevens worden alleen voor dit doeleinde gebruikt en zullen na het EK worden verwijderd.

PS. Volg jij TeamNL Korfbal al via Instagram?