De fitters sluiten ieder jaar het seizoen altijd af met een fietstocht. Maar de weer goden gooiden dit jaar roet in deze traditie. Daarom werd er na een alternatief gezocht.

Enkele fitters doken in hun archief of daar nog een quiz of een spelletje in lag om het seizoen toch op een leuke manier af te sluiten.

Middels de fitters app werd iedereen op de hoogte gesteld om toch naar de vertrouwde kantine te komen. Onder het genot van een kop koffie met een heerlijke tractie ( gebakken door een trouwe fitter) werden de 17 fitters in groepjes verdeeld. Eerst moesten de fitters hun zang kunsten tonen. Dat was  hilarisch. Na een tweede kopje koffie werden de hersenen goed gekraakt. Met een quiz waar de woorden door elkaar gehutseld waren die alles te maken hadden met eten en drinken. Daarna werd hun kennis over Hollandscheveld getest middels foto’s die een beetje veranderd waren. Na alle inspanning werd het tijd voor een hapje en een drankje. Het werd een hele fijne ontspannen avond. Mochten de weergoden volgende week goed gezind zijn dan wordt het seizoen al  fietsend af gesloten. We beginnen weer op 30 augustus.