Vanaf di 18 januari mag er weer getraind worden.
We moeten ons wel houden aan onderstaande regels.

Zoals jullie weten heeft de overheid weer nieuwe maatregelen aangekondigd. Het goede nieuws: we kunnen blijven korfballen. Het slechte nieuws: spelers en toeschouwers boven de 18 jaar die niet gevaccineerd zijn, moeten eerst een corona test uitvoeren om te kunnen komen.

PLUSsponsorpunten2

Van 5 september t/m 13 november is er een actie bij PLUS Cappendijck.

Bij elke €10 krijg je een sponsorpunt. Deze kan je invullen op plus.nl/sponsorpunten, of inleveren bij Henny Hein, en dan kan je de sponsorpunt schenken aan HHV.

 

Logo KNKV wit

In de afgelopen periode merken we dat niet alle spelregelwijzigingen zoals van toepassing vanaf juli 2020 goed uitgelegd worden en dat er enkele zaken rondom het invullen van het wedstrijdformulier mis gaan. De belangrijkste aandachtspunten vermelden we hieronder nogmaals:

korf en bal

We kijken terug op een bijzonder jaar met weinig competitie. Vaak de hoop om te mogen starten, maar uiteindelijk bleef het bij trainen, trainen en alleen maar trainen. Mogelijk dat er nog enkele oefenwedstrijden gepland worden, maar daar blijft het bij dit seizoen (info komt dan via de trainer). Wat kijken we ernaar uit om zaterdags weer de velden bezet te zien. Om elkaar in het veld, langs de lijn en in onze kantine te ontmoeten. De vooruitzichten lijken goed, dus hopelijk start na de zomer de sportcompetities weer!

Vrijwilligers Gezocht

Hallo ouders van leden en leden,

De kantine is in corona tijd mooi opgeknapt door hard werkende vrijwilligers.
Nu is het ook belangrijk dat de kantine en kleedkamers schoon gehouden wordt.

WhatsApp Image 2021 06 09 at 171845

Gisteren was er een pré vrijwilligers dag. Er zijn vrijwilligers bezig geweest om het hele terrein er weer spic en span uit te laten zien. Al het onkruid is verwijderd en alles is weer keurig aangeveegd. De volgende vrijwilligersdag zullen we o.a. de sponsorborden schoonmaken zodat we weer klaar zijn voor de competitie.

HHV logo blauw 3x4

Hallo HHV’ers,

Afgelopen zondag was het 60 jaar geleden dat onze vereniging werd opgericht. Helaas door de huidige Corona maatregelen kunnen de geplande activiteiten voor aankomend weekend niet doorgaan. Gelukkig houden jullie het wel tegoed en zullen de festiviteiten volgend jaar plaats vinden.

korf en bal2

Trainingstijden veld vanaf dinsdag 6 april (achterste veld gebruiken)

Di        18.15 - 19.00 uur KKlup

          18.15 - 19.15 uur HHV F-jes 

           19.00 – 20.00 uur HHV D1

korf en bal

Hallo Korfbalvrienden,

Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen dinsdagavond mogen de jongeren tot en met 26 jaar in teamverband buiten trainen, nog geen wedstrijden.

Dit houdt voor ons in dat de jeugd, de HHV-selectie en HHV 3 (damesteam) hiervan gebruik kunnen maken. Dus voor de overige senioren en midweek nog niet.

musicbINGO

Het wordt weer tijd voor wat leuks! Elkaar ontmoeten!

Daarom organiseert Het Bestuur van HHV i.s.m. Team Events Drenthe op vrijdag 12 februari een online MUZIEK BINGO.

Doe mee en geef je op voor woensdag 3 februari via onderstaand formulier:
WhatsApp Image 2020 12 23 at 155310 1
Beste HHV-ers,
 
Gisteren was er een ingelaste klusdag. De kozijnen van de materiaalberging waren dusdanig slecht dat ze vernieuwd moesten worden. Achter de bar in de kantine is een schuifkozijn in gemaakt, straks hoef je voor een bestelling niet meer naar binnen.

D1kampioen2

Trots zijn wij op onze kampioenen! HHV B1, C1 en D1 zijn kampioen geworden op het veld in de najaarscompetitie van 2020. Ondanks dat het seizoen vervoegd afgekapt is, hebben een aantal teams al wel alle wedstrijden kunnen spelen en zijn drie van onze teams kampioen geworden binnen hun poule. Heel goed gedaan, toppers!

WhatsApp Image 2020 09 05 at 195309
Zaterdag 5 september startte na een lange onderbreking het korfbalseizoen 2020-2021. Een feestelijke dag voor alle korfballiefhebbers, maar bovendien voor alle HHV-ers. Het nieuwe wedstrijdtenue en inschietshirts voor de vereniging werd onthuld en vol trots geshowd door alle teams. Voorafgaand aan de wedstrijd van HHV 1 zorgde een modeshow inclusief rode loper voor deze onthulling.

Pepernoten

Pepernotenactie 2020 gaat door!

Vanwege Corona mogen kinderen NIET langs de deuren gaan om te verkopen. Alle ouders ontvangen via de trainers een afbeeldig waarmee ze de actie digitaal via whatsapp kunnen promoten.

Het seizoen 2020-2021 begint en met een nieuw seizoen komen nieuwe spelregels!
Hieronder staan de belangrijkste wijzigingen ten opzichte van vorig jaar:

- Iedereen neemt zijn eigen strafworp. Dit geldt voor alle niveaus, dus ook in het breedtekorfbal.
- Er is geen verbod meer op steunbal, vallend de bal bemachtigen en met de vuist de bal raken.
- Voetbal is alleen strafbaar als het bewust gebeurt.
- Onnodig het spel ophouden kan gedurende de hele wedstrijd bestraft worden.
Zaterdag 05 september 2020 zijn de volgende wedstrijden:

Thuis:
12:00 HHV D1 - Vitesse (Be) D1
12:30 HHV A1 - EKC 2000 A2
16:00 HHV 1 - EKC Nääs 1

HHV dag 2020

Zaterdag 5 september 2020 is de HHV-dag! We beginnen we om 13:45 met een vriendjes training voor de F-jes. Om 15:00 is een modeshow voor de nieuwe kleding, inclusief VIP lounge voor sponsoren. Om 15:45 start HHV 1 en vanaf 18:00 sluiten we af met een BBQ inclusief vertier voor de kids en muziek!

HHV A1:

Dames: Daniëlle Bennink, Renate Bennink, Lili Bremer, Nine de Jonge, Davida Kats, Marissa Kikkert,

Priscilla Lijster, Nienke Pekel,

Heren:   Gerjo Duinkerken, Allard Sieben, Remco Sok, Thomas Dekker

Trainer: Edward, Richard

Beste jeugdleden en ouders/verzorgers,                                 Week 21

In deze weekinfo treffen jullie de team indeling aan voor ná de zomervakantie (seizoen 2020/2021). 

Alle teams mogen weer trainen, maar wel volgens een aantal regels. Lees de nieuwste updates in de weekinfo.