De jeugdselectie van RTC Friesland is winnaar geworden van het RTC Pre Challenge toernooi dat woensdag 23 oktober in het Activum in Hoogeveen plaats vond. In de finale wonnen zij met 8-4 van RTC Randmeren.

 

sjaal

De nieuwe sjaals zijn binnen. Deze zijn te verkrijgen bij Roelof Hein.

Kosten €10 per sjaal te voldoen bij afname. Tel. 06-81917108

hhv wit logo

Nadat in mei de teams bekend zijn gemaakt voor volgend seizoen hebben enkele jeugdleden zich alsnog afgemeld. Hierdoor is er een tekort ontstaan bij de B, C en D teams. Dit maakt dat de TC zich genoodzaakt zag nogmaals te kijken naar de indeling, want wekelijks met te weinig spelers op stap is voor niemand prettig.

Het jaarlijkse korfbalweekend is weer aangebroken, dit jaar niet in Friesland maar in Hoogvliet. Na wat controle bij de auto’s en wat vergeten spullen opgehaald te hebben konden we op pad. De reis duurde sommigen wat te lang waardoor en een plaspauze werd ingelast, dit waren we natuurlijk niet gewend een reis van 3 uur i.p.v. 1 uur. Om 21:30u kwamen we bij het sport terrein van Nikantes aan en werden we onthaald met prosecco en hapjes.

 

Samenvatting van het seizoen voor alle teams:

Afgelopen zaterdag (15 juni) werden de laatste, soms beslissende, wedstrijden in de veldcompetitie gespeeld.

HHV 1 reisde af naar Groningen om het op te nemen tegen ROG. Voor beide teams stond er niets meer op het spel, behalve onderlinge strijd om de 2e plaats.

Pjukken 2019 voorjaar winnaars

Op donderdag 6 juni vond de eerste editie van het pjukken op het veld plaats. Er deden 24 koppels mee vanaf de C's tot aan de senioren. Bij de D en E jeugd deden er 6 koppels mee. 

Winnaars jeugd D en E: Thomas en Lenn 

De onderhoudscommissie gaat verder met de volgende stap in het groot onderhoud bij onze sportaccommodatie.

De volgende stap is de het upgraden van de kleedkamers: 

hhv clubfund

Onze ClubFund-actie gaat de laatste fase in. 08-06-2019 is de laatste dag dat PLUS Cappendijck nog zegels verstrekt bij iedere € 10,- boodschappen, daarna is het helaas afgelopen.

20190413 112549 resized

Het is een hele klus geweest… Op 6, 13 en 20 april is er druk geklust bij de kantine.

2 zaterdagen waren gepland, de temperaturen waren niet geweldig maar volgens de leverancier van de verf, onze sponsor Glasservice Harry Deuten kon er gewoon geschilderd worden.

hhv clubfund

Hierbij wordt u van harte uitgenodigd voor de kick off van de ClubFund actie van c.k.v. HHV en PLUS Cappendijck. Deze kick off vindt plaats op 12-04-2019 bij PLUS Cappendijck.

Tijdens deze kick off zal het startsein worden gegeven van de PLUS Cappendijck ClubFund actie.

Samen met PLUS Cappendijck heeft c.k.v. HHV een unieke spaaractie opgezet. Wat ons betreft een heel bijzonder 1-2-tje tussen de club en PLUS Cappendijck.

2019 04 01 13.29.19

HHV heeft enkele gastlessen verzorgd voor basisschool Het Mozaïek. De lessen waren voor groep 3 en 4 en in totaal waren er wel 63 kinderen!

We hopen dat we enkele kids enthousiast hebben kunnen maken om bij HHV te komen korfballen.

WhatsApp Image 2019 03 23 at 13.38.57 1

Zaterdagmorgen 23 Maart zijn Dahne, Julan, Rick en Bram naar een kangoeroe evenement in Drachten geweest. We moesten al om negen uur vertrekken. En na een uurtje rijden kwamen we eindelijk bij de sporthal in Drachten aan.

verf blauw
Beste HHV-ers,

Onze kantine is aan de buitenkant hoognodig aan een opknapbeurt toe. Dit voorjaar wil de onderhoudscommissie hier graag mee aan de slag. Glas en verf service Harry Deuten heeft vorig jaar een inspectie uitgevoerd en een offerte gemaakt voor het leveren van de benodigde materialen. 

Om het betaalbaar te houden gaan we de werkzaamheden zelf uitvoeren.

Vanaf 13 april 2019 kun je gratis sparen voor HHV fan-artikelen bij PLUS Cappendijck! Via deze actie sparen we ook voor onze clubkas. Weet jij al of je gaat sparen voor een bidon, een mok of een broodtrommel, of misschien één van de andere artikelen?

clubfund

PHOTO 2019 03 02 20 21 37

Zaterdag 2 maart 2019 
Dos 46 Nijeveen - KZ/Thermo 4U

Hallo Lezers,

Ons team D1 werd uitgenodigd door DOS'46.
Wij mochten de korfballeague van DOS'46 1 bijwonen!!!
Hierbij waren wij gastteam van de week.
We wisten niet echt zo goed wat ons te wachten stond...

Het bestuur van HHV is verheugd te kunnen mededelen dat er een nieuwe trainer/coach is aangesteld voor het seizoen 2019-2020. Gedurende het evaluatiegesprek met huidige trainer/coach Gerben Koens werd duidelijk dat er van beide kanten puntjes waren die voor twijfel zorgden om de samenwerking te continueren. Koens zal het seizoen met positieve zin af maken en bood zelfs aan in het nieuwe seizoen beschikbaar te zijn indien de vacature nog open zou staan. Na enkele gesprekken is het bestuur erin geslaagd om de juiste kandidaat aan te stellen. In het seizoen 2019-2020 zal Rick Duinkerken aan het roer staan van de selectie.

22

jongens tegen de meisjes

Zaterdag 16 maart wordt er weer "De jongens tegen de meisjes" gespeeld. Dit vindt plaats in de kantine aansluitend op de wedstrijd van HHV 1. Wordt gezellig, kom ook!

WhatsApp Image 2019 02 23 at 18.38.04 1
 
Woensdag 20 februari was weer het pjuktoernooi in sporthal de Marke. Er hadden zich 35 koppels opgegeven: 7 poules van 5 koppels.
 
Er zaten hele spannende wedstrijden bij!
 
De winnaars van 2019 waren:

 jongens tegen de meisjes
- Zaterdag 16 maart Jongens vs Meisjes

- Aanvang ± 21.00 uur (uur na afloop van wedstrijd HHV 1)

- Eindtijd 23.30 uur

- Kosten € 7,50 voor Hamburger Buffet Party, opgave bij Janique of Rian

- Iedereen is welkom die een gezellige avond wenst!

bowlen

Vrijdagavond 22 februari zijn wij met B1 en de trainers (Edward, Sidney), lekker wezen bowlen bij Kiri in Hoogeveen. Linda en Carmen gingen ook mee voor de gezelligheid. Om half 8 zijn wij vertrokken op de fiets naar Hoogeveen, we moesten wel door fietsen want om 8 uur moesten we er zijn, want we hadden 2 banen gereserveerd.