sjaal

Op veler verzoek zijn we bezig met nieuwe sjaals, binnen enkele weken hopen wij deze te ontvangen.

20190413 112549 resized

Het is een hele klus geweest… Op 6, 13 en 20 april is er druk geklust bij de kantine.

2 zaterdagen waren gepland, de temperaturen waren niet geweldig maar volgens de leverancier van de verf, onze sponsor Glasservice Harry Deuten kon er gewoon geschilderd worden.

hhv clubfund

Hierbij wordt u van harte uitgenodigd voor de kick off van de ClubFund actie van c.k.v. HHV en PLUS Cappendijck. Deze kick off vindt plaats op 12-04-2019 bij PLUS Cappendijck.

Tijdens deze kick off zal het startsein worden gegeven van de PLUS Cappendijck ClubFund actie.

Samen met PLUS Cappendijck heeft c.k.v. HHV een unieke spaaractie opgezet. Wat ons betreft een heel bijzonder 1-2-tje tussen de club en PLUS Cappendijck.

2019 04 01 13.29.19

HHV heeft enkele gastlessen verzorgd voor basisschool Het Mozaïek. De lessen waren voor groep 3 en 4 en in totaal waren er wel 63 kinderen!

We hopen dat we enkele kids enthousiast hebben kunnen maken om bij HHV te komen korfballen.

WhatsApp Image 2019 03 23 at 13.38.57 1

Zaterdagmorgen 23 Maart zijn Dahne, Julan, Rick en Bram naar een kangoeroe evenement in Drachten geweest. We moesten al om negen uur vertrekken. En na een uurtje rijden kwamen we eindelijk bij de sporthal in Drachten aan.

verf blauw
Beste HHV-ers,

Onze kantine is aan de buitenkant hoognodig aan een opknapbeurt toe. Dit voorjaar wil de onderhoudscommissie hier graag mee aan de slag. Glas en verf service Harry Deuten heeft vorig jaar een inspectie uitgevoerd en een offerte gemaakt voor het leveren van de benodigde materialen.

Om het betaalbaar te houden gaan we de werkzaamheden zelf uitvoeren.

Vanaf 13 april 2019 kun je gratis sparen voor HHV fan-artikelen bij PLUS Cappendijck! Via deze actie sparen we ook voor onze clubkas. Weet jij al of je gaat sparen voor een bidon, een mok of een broodtrommel, of misschien één van de andere artikelen?

clubfund

PHOTO 2019 03 02 20 21 37

Zaterdag 2 maart 2019
Dos 46 Nijeveen - KZ/Thermo 4U

Hallo Lezers,

Ons team D1 werd uitgenodigd door DOS'46.
Wij mochten de korfballeague van DOS'46 1 bijwonen!!!
Hierbij waren wij gastteam van de week.
We wisten niet echt zo goed wat ons te wachten stond...

Het bestuur van HHV is verheugd te kunnen mededelen dat er een nieuwe trainer/coach is aangesteld voor het seizoen 2019-2020. Gedurende het evaluatiegesprek met huidige trainer/coach Gerben Koens werd duidelijk dat er van beide kanten puntjes waren die voor twijfel zorgden om de samenwerking te continueren. Koens zal het seizoen met positieve zin af maken en bood zelfs aan in het nieuwe seizoen beschikbaar te zijn indien de vacature nog open zou staan. Na enkele gesprekken is het bestuur erin geslaagd om de juiste kandidaat aan te stellen. In het seizoen 2019-2020 zal Rick Duinkerken aan het roer staan van de selectie.

22

jongens tegen de meisjes

Zaterdag 16 maart wordt er weer "De jongens tegen de meisjes" gespeeld. Dit vindt plaats in de kantine aansluitend op de wedstrijd van HHV 1. Wordt gezellig, kom ook!

WhatsApp Image 2019 02 23 at 18.38.04 1

Woensdag 20 februari was weer het pjuktoernooi in sporthal de Marke. Er hadden zich 35 koppels opgegeven: 7 poules van 5 koppels.

Er zaten hele spannende wedstrijden bij!

De winnaars van 2019 waren:

jongens tegen de meisjes
- Zaterdag 16 maart Jongens vs Meisjes

- Aanvang ± 21.00 uur (uur na afloop van wedstrijd HHV 1)

- Eindtijd 23.30 uur

- Kosten € 7,50 voor Hamburger Buffet Party, opgave bij Janique of Rian

- Iedereen is welkom die een gezellige avond wenst!

bowlen

Vrijdagavond 22 februari zijn wij met B1 en de trainers (Edward, Sidney), lekker wezen bowlen bij Kiri in Hoogeveen. Linda en Carmen gingen ook mee voor de gezelligheid. Om half 8 zijn wij vertrokken op de fiets naar Hoogeveen, we moesten wel door fietsen want om 8 uur moesten we er zijn, want we hadden 2 banen gereserveerd.

Pjuktoernooi

Op woensdag 20 Februari wordt ditmaal het jaarlijkse pjuktoernooi gehouden!

1

Vandaag een korfbal dagje! We starten met de C1 om 14.00 om onze coach Bianca aan te moedigen bij het derde! daarna waren we zelf aan de beurt. Na een zinderende wedstrijd tegen DOS'46 C2 konden we de eindstand 4-2 noteren! Yes!

Zaterdag 10 november  vindt voor het tweede jaar De Twee Gezusters Korfbalcup plaats in het Activum in Hoogeveen. Een toernooi waarmee geld wordt opgehaald voor Spieren voor Spieren. Spieren voor Spieren is een stichting die zich inzet voor kinderen met een spierziekte. De opbrengst wordt ingezet om onderzoek te doen en voor verbetering van het diagnosetraject. Daarnaast worden er leuke activiteiten georganiseerd voor kinderen met een spierziekte.

Zo dat was een gezellig avondje zaterdag met het szoepfeest. Jong en oud hebben genoten van de heerlijke soepen die door vele vrijwilligers gemaakt zijn. Ook was er een pan nasi en poffertjes voor de kinderen.

Afgelopen week melding van de gemeente gekregen dat er ijzeren pennen op het veld blijven liggen. Als deze in de maaimachine komen veroorzaakt dit grote schade aan het materieel van de gemeente, kosten waar HHV de (hoge)rekening van gepresenteerd krijgt! Graag bij het opruimen controle hierop!

Onderhoudscommissie Klaas en Henri

Op maandag 17 september 2018 tijdens de ledenvergadering van CKV HHV hebben wij afscheid genomen van een twee tal bestuursleden.

De afgelopen jaren was PLUS Cappendijck de hoofdsponsor van CKV HHV.

Over ruim een maand speelt TeamNL Korfbal het EK in Friesland. In Drachten, Gorredijk, Leeuwarden en Heerenveen spelen de zestien beste landen van Europa om de EK-titel én om een ticket voor het WK, volgend jaar in Zuid-Afrika.