verf blauw
Beste HHV-ers,

Onze kantine is aan de buitenkant hoognodig aan een opknapbeurt toe. Dit voorjaar wil de onderhoudscommissie hier graag mee aan de slag. Glas en verf service Harry Deuten heeft vorig jaar een inspectie uitgevoerd en een offerte gemaakt voor het leveren van de benodigde materialen. 

Om het betaalbaar te houden gaan we de werkzaamheden zelf uitvoeren.

PHOTO 2019 03 02 20 21 37

Zaterdag 2 maart 2019 
Dos 46 Nijeveen - KZ/Thermo 4U

Hallo Lezers,

Ons team D1 werd uitgenodigd door DOS'46.
Wij mochten de korfballeague van DOS'46 1 bijwonen!!!
Hierbij waren wij gastteam van de week.
We wisten niet echt zo goed wat ons te wachten stond...

Vanaf 13 april 2019 kun je gratis sparen voor HHV fan-artikelen bij PLUS Cappendijck! Via deze actie sparen we ook voor onze clubkas. Weet jij al of je gaat sparen voor een bidon, een mok of een broodtrommel, of misschien één van de andere artikelen?

clubfund

Het bestuur van HHV is verheugd te kunnen mededelen dat er een nieuwe trainer/coach is aangesteld voor het seizoen 2019-2020. Gedurende het evaluatiegesprek met huidige trainer/coach Gerben Koens werd duidelijk dat er van beide kanten puntjes waren die voor twijfel zorgden om de samenwerking te continueren. Koens zal het seizoen met positieve zin af maken en bood zelfs aan in het nieuwe seizoen beschikbaar te zijn indien de vacature nog open zou staan. Na enkele gesprekken is het bestuur erin geslaagd om de juiste kandidaat aan te stellen. In het seizoen 2019-2020 zal Rick Duinkerken aan het roer staan van de selectie.

22

jongens tegen de meisjes

Zaterdag 16 maart wordt er weer "De jongens tegen de meisjes" gespeeld. Dit vindt plaats in de kantine aansluitend op de wedstrijd van HHV 1. Wordt gezellig, kom ook!

WhatsApp Image 2019 02 23 at 18.38.04 1
 
Woensdag 20 februari was weer het pjuktoernooi in sporthal de Marke. Er hadden zich 35 koppels opgegeven: 7 poules van 5 koppels.
 
Er zaten hele spannende wedstrijden bij!
 
De winnaars van 2019 waren:

 jongens tegen de meisjes
- Zaterdag 16 maart Jongens vs Meisjes

- Aanvang ± 21.00 uur (uur na afloop van wedstrijd HHV 1)

- Eindtijd 23.30 uur

- Kosten € 7,50 voor Hamburger Buffet Party, opgave bij Janique of Rian

- Iedereen is welkom die een gezellige avond wenst!

bowlen

Vrijdagavond 22 februari zijn wij met B1 en de trainers (Edward, Sidney), lekker wezen bowlen bij Kiri in Hoogeveen. Linda en Carmen gingen ook mee voor de gezelligheid. Om half 8 zijn wij vertrokken op de fiets naar Hoogeveen, we moesten wel door fietsen want om 8 uur moesten we er zijn, want we hadden 2 banen gereserveerd.

Pjuktoernooi
 
Op woensdag 20 Februari wordt ditmaal het jaarlijkse pjuktoernooi gehouden!

 1

Vandaag een korfbal dagje! We starten met de C1 om 14.00 om onze coach Bianca aan te moedigen bij het derde! daarna waren we zelf aan de beurt. Na een zinderende wedstrijd tegen DOS'46 C2 konden we de eindstand 4-2 noteren! Yes!


Zaterdag 10 november  vindt voor het tweede jaar De Twee Gezusters Korfbalcup plaats in het Activum in Hoogeveen. Een toernooi waarmee geld wordt opgehaald voor Spieren voor Spieren. Spieren voor Spieren is een stichting die zich inzet voor kinderen met een spierziekte. De opbrengst wordt ingezet om onderzoek te doen en voor verbetering van het diagnosetraject. Daarnaast worden er leuke activiteiten georganiseerd voor kinderen met een spierziekte.

Zo dat was een gezellig avondje zaterdag met het szoepfeest. Jong en oud hebben genoten van de heerlijke soepen die door vele vrijwilligers gemaakt zijn. Ook was er een pan nasi en poffertjes voor de kinderen.

Afgelopen week melding van de gemeente gekregen dat er ijzeren pennen op het veld blijven liggen. Als deze in de maaimachine komen veroorzaakt dit grote schade aan het materieel van de gemeente, kosten waar HHV de (hoge)rekening van gepresenteerd krijgt! Graag bij het opruimen controle hierop!   

 

Onderhoudscommissie Klaas en Henri 

Op maandag 17 september 2018 tijdens de ledenvergadering van CKV HHV hebben wij afscheid genomen van een twee tal bestuursleden. 

De afgelopen jaren was PLUS Cappendijck de hoofdsponsor van CKV HHV.


Over ruim een maand speelt TeamNL Korfbal het EK in Friesland. In Drachten, Gorredijk, Leeuwarden en Heerenveen spelen de zestien beste landen van Europa om de EK-titel én om een ticket voor het WK, volgend jaar in Zuid-Afrika.

HHV  : Afval  Scheiden.

PMD ( Plastic. Metalen. Drankenkartons )

Rest Afval.

Daar doen alle HHV ers graag aan mee.

Helaas is de Praktijk Anders.

De vakanties lopen weer ten einde en voor de selectie zal donderdag 16 augustus om 20.00 uur de eerste training van start gaan. Een voorbereiding van 3,5 week moet ervoor zorgen dat op de eerste competitiedag (zaterdag 8 september) zowel het eerste als tweede knallend uit de startblokken komen. Een aantal trainingen en oefenwedstrijden staan op het programma. Hieronder de oefenwedstrijden:

ckclogojpg.jpg

De Rabobank Clubkas Campagne gaat van start! 

Leden van Rabobank Het Drentse Land ontvangen eind deze maand bij ledenmagazine Dichterbij hun stemcode, waarmee zij 5 stemmen mogen uitbrengen in de Rabobank Clubkas Campagne.

Breng jouw stem uit op CKV – HHV.

Beste korfbalvrienden,

Zaterdag 30 juni mogen wij als HHV de verenigingsdag houden bij onze hoofdsponsor Plus Cappendijk. We zullen hier van 9.00 tot 17.00 uur staan met onze kraam waarop we enkele actieproducten verkopen in overleg met Plus, daarnaast nog een ludieke actie. Voor de bezetting van de kraam zijn de senioren ingepland om hiervan een geslaagde dag te maken.

Afgelopen zaterdag, 16 juni, was de trekking van de lotenboekjes van ckv – HHV.