SponsorMartijnKuikInstallatietechniek

Kun jij jezelf even voorstellen? Wie ben jij? Geboren en getogen, kinderen, hobby’s e.d.

Ik ben Martijn Kuik geboren op 11-12-1976 in Hardenberg. Toen ik 4 jaar oud was verhuisden we als gezin Kuik naar Hollandscheveld. Daar heb ik mijn jeugd met veel plezier doorgebracht en woon er met mijn vrouw Roelien dochter Valerie en zonen Stan en Cas met veel plezier. We zitten momenteel midden in een verbouwing. Zijn onlangs verhuist naar de Riegshoogtendijk 73 in dit mooie prachtige en veelzijdige dorp.

Mijn hobby’s zijn momenteel verbouwen 😉 wandelen met de honden, af en toe een filmpje pakken en/of uit eten gaan.


Hoe zou u uw bedrijf in 3 zinnen beschrijven?

We zijn een veelzijdig en dynamische bedrijf met een gevarieerd team. Denken graag met de klant mee qua installatiewerk, verduurzaming en innovatie. De techniek staat niet stil, net zoals onze agenda. We proberen altijd onze klanten zo snel en efficiënt mogelijk te bedienen. Maar vaak regeert de techniek de planning.


Wat is je relatie met de club? Ben je lid, zelf actief geweest of nog actief? Of wellicht je kinderen actief?

Ik heb zelf niet gekorfbald, maar wel veel gekeken! In onze verkeringsjaren zat Roelien op korfbal, daar kwam ik geregeld even kijken. En natuurlijk was mijn schoonvader Geert Schonewille erg bedreven bij HHV.  Af en toe hebben onze kinderen meegedaan met school korfbal toernooi. En met de activiteiten commissie t’oekie het mooie stratenkorfbal toernooi natuurlijk.


Wat heeft u aangezet om onze vereniging te sponsoren?

Ik vind dat je de lokale verenigingen moet blijven steunen, voor saamhorigheid en betrokkenheid. Omdat dit veelal gedragen wordt door vrijwilligers. Sporten is altijd goed, zowel voor lichaam als geest. En als ik daar ons steuntje in kan bijdragen heb ik dat er graag voor over. Je moet het immers samen doen als dorp.


Hoe ziet je toekomst er over 10 jaar uit?

Hopelijk nog steeds gezond, actief & fit. Samen met vrouw en kinderen nog veel mogen ondernemen en genieten van elkaar.


Wat wil je verder nog kwijt?

Ik wens de vereniging veel groei & gezelligheid toe. Blijf gezond en geniet!

Met vriendelijke groeten,

Martijn Kuik