Nadat HHV de afgelopen weken wist te winnen van hun tegenstanders en daarmee een 2e plek wist te behalen lukte het hen deze week niet deze plek te handhaven.

De PLUS Cappendijck-formatie trad afgelopen zaterdag aan tegen ROG uit Groningen. ROG is een oude bekende van de ploeg en de resultaten waren wisselend. HHV begon matig aan de wedstrijd. ROG wist dan ook de wedstrijd te openen. Ook hierna wist HHV niet te anticiperen op het scherpe verdedigen van ROG. De scherpte van de Groningers leidde tot een score van 2-7 in hun voordeel. HHV wist ook hierna niet in hun eigen spel te komen. Dit leidde er toe dat beide teams de kleedkamers opzochten met een stand van 5-11.

In de rust coachte trainer/coach Gerben Koens zijn pupillen er op dat er voorzichtig met kansen omgegaan moest worden en dat er keihard gewerkt moest worden door zijn ploeg om de winst punten in Hollandscheveld te houden.

HHV wist scherp de kleedkamer uit te komen en maakte hierdoor meteen 2 doelpunten (7-11). Vervolgens was het ROG die tweemaal wist te scoren. Na een 9-13 achterstand voor de Hollandschevelders en nog ruim een kwartier te spelen probeerde HHV doormiddel van wissels de wedstrijd naar zich toe te trekken. Ook dit bracht ROG niet van de wijs. De wedstrijd eindigde met een uitslag van 12-16.

HHV 2 speelde tegen KVZ, zij wisten overtuigend te winnen met een eindstand van 21-10. Volgende week spelen de teams de laatste wedstrijd voor de zaal. HHV 1 speelt tegen tegen de Parabool 1 en HHV 2 speelt tegen Rigtersbleek/Cottus 2. Beide wedstrijden worden gespeeld bij de Schuttershoek.

Meer foto's van deze wedstrijd zijn te zien op onze Facebook-pagina: