In de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie moest HHV 3 het opnemen tegen Niek 1. Thuis had HHV 3 verloren en nu was het zaak om de punten mee naar Hollandscheveld te nemen. In de aanval startten: Jeroen, Menno, Chris en Carmen en in de verdediging: Jan, Sander, José en Trijn. Reserve: Maaike.

HHV 3 startte goed. Jeroen kon direct al scoren uit een Jeroenbal, 0 – 1. Chris scoorde van afstand de 0 – 2. Niek 1 scoorde van afstand de 1 – 2, maar het was HHV 3 die 4 keer op rij wist te scoren  en daarmee een mooie voorsprong nam van 1 – 6. Voor HHV 3 scoorden Trijn, 2 keer van afstand, Chris 1 x van afstand en een doorloopbal en Carmen van afstand. Voor rust scoorden beide ploegen nog 1 keer en daarmee werd de ruststand op 2 – 7 bepaald. Voor HHV 3 scoorde Chris van afstand.

In de rust werd aangegeven om toch meer te letten op wat er onder de korf gebeurt. Bij het voorverdedigen kon het kansje achter de korf zeker mee worden genomen. De doelpunten vielen goed, dus was het zaak om alles goed neer te zetten en zo te blijven scoren.

Na rust was het Chris die weer van afstand scoorde, 2 – 8. Niek 1 scoorde van afstand, maar HHV 3 scoorde hierna 3 keer op rij waardoor het verschil opliep naar 8 doelpunten, 3 – 11.  Voor HHV 3 scoorden Trijn met een doorloopbal, Jeroen uit een strafworp welke Chris had meegekregen en Maaike met een omdraaibal, hier staat zij om bekend. Daarna was het Niek 1 die met 3 doelpunten achter elkaar wat dichterbij kwam, 6 – 11. Menno scoorde van afstand de 6 – 12. Hierna scoorden beide teams nog 2 keer waardoor de uitslag op 8 – 14 werd bepaald. Voor HHV 3 scoorden nog Jan van afstand een Maaike een doorloopbal. Vandaag werd er door veel verschillende spelers en speelsters gescoord en dan kan HHV 3 een wedstrijd winnend afsluiten. Vooral het mee scoren van de dames bracht vandaag het verschil. Hier waren we 6 wedstrijden voor nodig, maar daarmee werd het veldseizoen wel goed afgesloten.