HHV B2 begon het seizoen wat moeizaam. De B2 was samen gevoegd uit 2 teams. Ze moesten erg aan elkaar wennen, maar ze hebben er heel hard voor geknockt en je zag ze als een team spelen en je zag ze groeien. De laatste paar wedstrijden kregen ze minder doelpunten tegen en wisten we beter de korf te vinden.

In de aanval stonden Gerjo, Priscilla, Marissa en Nienke
In de verdediging stonden Allard, Lana Davida en Lili

HHV B2 heeft deze week goed getraind om de laatste thuis wedstrijd te winnen. HHV had de vorige keer van LDODK verloren met 10-4. Zaterdag speelden we thuis. Ze waren allemaal erg zenuwachtig want ze wouden graag dit seizoen winnen en het is ze gelukt.
De wedstrijd werd begeleid door Bé Kikkert. Het aanvallende vak van HHV speelde goed rond en wist wat ze deden. Helaas viel de bal er alleen nog niet in. De verdediging deed het heel goed en zorgde ervoor dat de ballen snel weer terug kwam in het aanvallende vak zodat we weer lekker konden schieten. En opeens zit de bal erin. Priscilla scoort een kleine kans aan de voorkant van de korf. Dit gaf ze alleen maar meer moed en ze knockten voor elke bal en verdedigden goed uit. Priscilla werd gewisseld voor Remco die verder mocht spelen. Remco kreeg een mooie lange bal aangespeeld en scoorde de doorloopbal. Ook kregen we er 3 tegen. HHV B2 ging de rust in met een 3-3 stand.

In de rust gaven ze elkaar nog even een oppepper om zo door te blijven doen en om deze wedstrijd te winnen.

Lili werd gewisseld voor Nine. We hadden heel veel mooie kansen alleen vielen ze er nog net niet in. Nine kreeg een strafworp mee en ze scoorde hem ook de stand was 6-4. LDODK kwam weer terug naar een 6-5. We gingen wat te gehaast spelen omdat ze dichter bij kwamen. Gelukkig hebben we ons hoofd koel gehouden en scoorde Allard een klein kansje. Met nog 10 minuten op de klok bleven we door spelen en zetten we mooie aanvallen op en pakten we de ballen er goed tussen uit in de verdediging. We hebben tot de laatste minuut geknockt voor elke bal en veel geleerd in de wedstrijd. HHV B2 heeft zaterdag gewonnen met 8-5. We zijn hier super blij mee en gaan er in de zaal ook weer alles aan doen om te winnen en veel te leren.

Groetjes de B2