Afgelopen zaterdag speelde HHV 3 thuis tegen SCO 5. De uitwedstrijd werd gewonnen, maar dat gaf geen zekerheid voor vandaag. In de aanval startte HHV 3 met Jeroen, Menno, Chris en Carmen en in de verdediging Sander, Luke, José en Trijn. Reserve: Lidia.

HHV 3 begon goed, Jeroen scoorde van afstand de 1 – 0 door een lange bal van Chris. Hierna scoorde Jeroen vanuit een doorloopbal na een afstandschot 2 – 0. SCO 5 liet ons niet verder uitlopen en scoorde ook 2 keer 2 – 2. HHV 3 kwam weer op voorsprong door een benutte strafworp van Carmen die ze zelf had meegekregen, 3 – 2. Door een afstandsschot van Menno kwam HHV 3 weer op 2 punten voorsprong, 4 – 2. Het was SCO 5 dat voor rust nog 2 keer wist te scoren en daarmee kwam de ruststand op 4 – 4.

HHV 3 bleef goed bij, maar zou toch een tandje bij moeten zetten om deze wedstrijd naar zich toe te kunnen trekken.

Jeroen scoorde na rust als eerste en bracht HHV 3 weer op een voorsprong, 5 – 4. SCO 5 deed het goed na de rust en scoorde 2 keer waarmee het voor de eerste keer in de wedstrijd op voorsprong kwam, 5 – 6. Lidia bracht met een doorloopbal de stand weer gelijk, 6 – 6. SCO 5 nam daarna 2 punten voorsprong, 6 – 8. Lidia verkleinde de stand weer, maar SCO bleef scoren en daarmee kwam de stand op 7 – 10. HHV 3 scoorde nog wel, maar SCO 5 liet ons niet dichterbij komen dan 2 punten verschil, hierdoor werd de eindstand op 11 – 13 bepaald. Voor HHV 3 scoorden nog Jeroen, en Luke van afstand en Lidia en Trijn door een strafworp te benutten. HHV 3 bleef hiermee op 2 punten staan. A.s. zaterdag speelt HHV 3 haar laatste wedstrijd tegen Niek 1. De laatste kans om nog punten te pakken in de najaarscompetitie.