Nadat HHV 2 verloren had wilde HHV 1 graag de andere 2 punten in Hollandscheveld houden. Na het warmdraaien stond de PLUS Cappendijck-formatie dan ook met vertrouwen in het veld. In de aanval startte: Janique, Mandy, Jarno en Arjan en in de verdediging startte: Sanne, Lisa, Fabian en Corneel.

De wedstrijd begon spannend, na 3 aanvallen van beide partijen stond het 2-1. Het ging dan ook gelijk op. Na veel strijdlust en hard vechten ging helaas de voorsprong die HHV had opgebouwd weg en gingen we met 10-11 de rust in. Na de rust was er opnieuw vertrouwen opgebouwd begonnen we aan de 2e helft. De tegenstanders begonnen dan ook wat meer fysiek contact op te zoeken waardoor HHV de puntjes binnen haalde via strafworpen en vrije ballen. Maar ook toen wisten de tegenstanders zich te herpakken. Gelukkig kreeg HHV het voor elkaar om de punten te behouden en te winnen met 18-17.

Volgende week gaan we weer hard vechten voor de puntjes. HHV 2 speelt dan uit tegen NKC om 14:00. En HHV speelt uit tegen Thriantha om 15.30. We zien jullie graag!

Meer foto's van deze wedstrijd zijn te zien op onze Facebook-pagina: https://www.facebook.com/CKVHHV/photos/pcb.1036712103166664/1036710736500134/?type=3&theater