Een belangrijke wedstrijd die gespeeld moest worden tegen de koploper Regio’72 2. Zo stonden we erin, we gingen voor de winst en moesten hierbij goed door bewegen volgens coach John. Lekker gaan ballen en vertrouwen hebben in jezelf werd er gezegd. Zo startten we de wedstrijd met in de aanval: Sidney, Sem Linda en Carine. In de verdediging startte: Ruben, Remon, Rian en Irene.

De wedstrijd begon voor HHV minder dan dat we gewild hadden. Nadat de koploper 0-2 voorstond ging het toch wat beter. We herpakten ons en het ging gelijk op. In de rust werd benadrukt dat we een betere rebound moesten neerzetten en meer vertrouwen moesten hebben in het schot. Met opgeheven hoofd gingen we door maar helaas zonder resultaat. Regio’72 bouwde een voorsprong op en helaas wilde het voor HHV 2 niet lukken. Na door knokken en het graag willen is het niet gelukt om te winnen en verloren we met 8-14.

Gelukkig is er volgende week weer een kans. HHV 2 speelt dan uit tegen NKC om 14:00. En HHV speelt uit tegen Thriantha om 15.30. We zien jullie graag!

Meer foto's van deze wedstrijd staan op onze Facebook-pagina: https://www.facebook.com/CKVHHV/photos/pcb.1036705839833957/1036705549833986/?type=3&theater