Nadat HHV 3 thuis dik had verloren van d´Ommerdieck 1, werd afgelopen weekend de return gespeeld. Voor HHV 3 startten in de aanval: Jeroen, Menno, Chris en Maaike en in de verdediging: Glenn, Sander, Trijn en José, reserve: Carmen.

Bij d´Ommerdieck 1 werd nog gespeeld op een groot veld, dus het zou vandaag iets meer lopen worden. HHV 3 startte goed en wist meteen op voorsprong te komen, 0 – 1 door een afstandschot van Jeroen. d´Ommerdieck 1 liet ons niet verder uitlopen en benutte 2 kansen, 2 – 1. Glenn scoorde daarna de gelijkmaker van afstand, 2 – 2. Hierna was het d´Ommerdieck 1 die met 3 scores op rij uitliep naar 5 – 3. HHV 3 kwam nog wel wat dichterbij met afstandschoten van Glenn en Menno, maar het was d´Ommerdieck 1 die voor rust als laatste scoorde en daardoor de ruststand op 6 – 4 bepaalde.

In de rust werd aangegeven om zo te blijven korfballen. HHV 3 bleef in de beurt van d´Ommerdieck 1 en daardoor kon er nog van alles gebeuren.

d´Ommerdieck 1 scoorde na rust als eerste, 7 – 4. Glenn scoorde daarna van afstand de 7 – 5 en daardoor bleef het verschil op 2 doelpunten. d´Ommerdieck 1 zat op dat moment wat beter in de wedstrijd en maakte met 3 doelpunten het verschil op 5 doelpunten 10 – 5. HHV 3 was toen verslagen. HHV 3 scoorde nog wel 3 x tegen 1 doelpunt van d´Ommerdieck 1, maar de winst ging met 11 – 8 naar d´Ommerdieck 1. De scores van HHV 3 kwamen van Glenn, Menno en Trijn allen van afstand. Voor HHV 3 was het geen verkeerde wedstrijd, maar helaas werden er geen punten meegenomen naar Hollandscheveld. A.s. zaterdag speelt HHV 3 om 13.00 uur thuis tegen SCO 5. De uitwedstrijd werd gewonnen door HHV 3, maar om dit te herhalen zal er nog goed gescoord moeten worden.