Nadat de A1 en HHV 1 beiden hadden gewonnen van Elko werd de druk bij HHV 2 opgehoogd. Tijdens de bespreking werd er op gehamerd dat we ons niet gek moesten laten maken en vooral niet tegen de scheids in moesten gaan omdat dit flink tegen ons zou werken. Daarnaast zou coach John zich beter voelen als we zouden winnen, dus dat wilden we graag voor hem regelen.

We begonnen de wedstrijd met in de aanval: Linda, Mariëlle, Sem en Sidney in de verdediging stonden: Stef, Ruben, Gerana en Irene. Na het influiten van de scheids begon HHV scherp aan de wedstrijd, en hier werden we ook voor beloond. De punten vielen gelukkig wat aan de Elim kant wat moeizamer ging. Dit gaf HHV 2 zelfvertrouwen om door te gaan. Ondanks dat er van beide partijen flinke strijdlust was bleef HHV voor staan. In de rust werd dan ook gemeld dat we dit vol moesten houden en zo begonnen we aan de 2e helft. Dit ging helaas wat moeizamer dan de 1e helft maar ook dit hield HHV niet tegen om te willen scoren en mooie kansen neer te zetten. Na een spannende wedstrijd en hard knokken werd HHV 2 dan ook beloond met winst en nam HHV in totaal 6 punten mee terug naar hollandscheveld vanuit Elim.

Met een minder leuk einde wensen we natuurlijk Stef veel beterschap toe en hopen dat hij er gauw weer bovenop komt.  We zien iedereen graag weer volgende week! HHV 2 speelt thuis om 13.55 en HHV 1 volgt daarna om 15.30.